Mikorra értek haza a munkahelyetekről? Hány órát dolgoztok egy nap?
Én reggel 6- fél héttől dolgozom olyan fél hat- hatig.
Emellett az utazás kétszer egy óra, tehát öt után indulok reggel valamivel, és este olyan hét körül érek haza, nyilván holt fáradtan.
Életem az nincsen.
Idén nyáron egy nap szabadságom sem volt még, semmi. Az volt a nagy szám, amikor egyszer pénteken háromkor el tudtunk menni. Az volt a csoda. Hétfőn le kellett böjtölnünk utána, de megérte.
Többször volt már, hogy hétvégén is dolgozni kellett, annyi munka volt. Most is dolgozni kéne, nem itt írogatni, de muszáj egy 10 perc szünetet tartanom, mert szétmegy a fejem.
Egy szerencsém van: nagyon szeretem a munkámat. Amúgy már becsavarodtam volna.
Most 8-8,5 órát töltök az irodában és 30 perc alatt gyalog hazaérek, azaz fél 4-4 körül már otthon vagyok.
Viszont munkahelyváltáson gondolkozom, mivel nem a szakmámban éhbérért csinálom ezt, a szakmámban viszont csak Pesten tudnék elhelyezkedni. Az agglomerációban lakom, félóra gyalog a helyi vasútig, 40 perc vonat (ha nem késik), majd Pesten a Nyugatiból még BKV...
Egy rövid ideig csináltam, de aztán kiraktak, akkor azt hittem biztos azért, mert rosszul dolgozom vagy távol lakom (az utazásomba egy Forintot nem fizettek, csak pályakezdőként kellett a munka), aztán csődbe mentek, szóval inkább azért küldtek el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!