Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mit tegyek? Nem bírok ellenáll...

Mit tegyek? Nem bírok ellenállni az evésnek.

Figyelt kérdés
Éhes nem vagyok de naponta többször "zabálás roham" jön rám. Olyankor befalok mindent! Remegek az ételért! olyan mint a függöség, mint az alkoholistáknak vagy a dohányosoknak, csak az a baj hogy nekem már az életem,az egészségem forog kockán! Hiába tornázom, nem tudok lefogyni! Diétázom, de minden nap rámjön az "evés roham" és ilyenkor mindegy hogy mit zabálok! Ezt hogy kerülhetném el??
2014. aug. 30. 17:20
 1/1 anonim ***** válasza:

Úgy hogy nem zabálsz... Igen, ez valóban függőség, a magyar lakosság nagy része cukor és egyéb szénhidrát függő. Nem szabad egyetlen egy gramm cukrot, és egyetlen egy gramm fehér lisztből származó szinhédrátot sem enni, eleinte nagyon rossz lesz, de pár hónap múlva már egyenesen undorodsz majd a fehér pékárutól, meg a cukros dolgoktól.

Kösd le magad napközben, úgy kevesebbet gondolsz az evésre.

Valamint ha rád jön egy ilyen roham, akkor se hulladékot egyél ha már nem bírod megállni. Lehet bezabálni normális ételből is. Pl. fél kiló csirkemell filé, egy fej salátával, 1 liter vízzel. 2-3 órára biztos eltelít teljesen. Puffasztott rizs, egy adag+1liter víz. 100-150g zab+víz, esetleg tej. Vagy egyél olyat ami nagyon zsíros, de jó minőségű zsiradék van benne. Pl. tengeri hal, vagy magvak, leöntve lenmag olajjal.

2014. szept. 2. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!