Nem tudok hízni pedig nagyon akarok, Valakinek ötlet hogy mit tehetnék? Bővebben lent.
szerintem is orvosi vélemény mindenképpen kellene.
amit én ehhez hozzá tudok fűzni:
a kisfiam annak idején már majdnem kórházba került a kóros soványsága és étvágytalansága miatt.Aztán elkezdtem neki adni a Béres cseppet.Meghízott,kigömbölyödött,nyugodt lett,és természetesen nem kellett kórházba mennie.Egy próbát megér, főleg, hogy most azt hiszem a 4 üveges akciós.
Ha a köldöködtől balra mész 6cm-t, és lefelé 5cm-t,
és ott szokott fájni, akkor vastagbélgyulladás.
Én is ilyen vagyok! Apai ágon örököltem és nem baj, bár én is szeretnék hízni, de nem megy. Van akinek ez az egészséges. Örülök ha találok hasonló embert néha!
Izmosodni még lehet,az is növelheti a súlyodat, csak óvatosan hogy ne fogyasztós tornát végezz.
Mindenkinek más az alkata, nekem is vannak ismerőseim, akik rengeteget esznek, hogy hízzanak, de nem tudnak :)
Mondjuk ha így is csak fogysz, hogy sokat eszel és olyanokat, amiket leírtál, az orvost javaslom még mindig.
Keress fel egy másikat, aki nem csak ennyit mond, hanem rendesen, alaposan kivizsgál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!