Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hangya mérget ettem, lehet...

Hangya mérget ettem, lehet tőle valami bajom?

Figyelt kérdés
2014. aug. 14. 12:31
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:
szüleimet?? őket sztem hidegen hagyja egyedül meg el nem megyek,lehet kitisztul a szervezetemből
2014. aug. 14. 13:08
 22/35 anonim válasza:
Rádirtam 2 privát üzenetet!Akor legaláb életjelett agy ha nem mész orvoshoz!!
2014. aug. 14. 13:11
 23/35 anonim válasza:
Mert én is gondolkoztam rajta régen.De tultettem magam rajta.
2014. aug. 14. 13:22
 24/35 anonim ***** válasza:

Ilyet ettél?

[link]

2014. aug. 14. 13:54
 25/35 A kérdező kommentje:
nem,vmi műanyag dobozban volt
2014. aug. 14. 14:12
 26/35 anonim ***** válasza:

Mi lesz most, otthon fogsz ülni és várni, hogy milyen módon hat rád? (nem jó ötlet)

Szerintem igyál meleg sós vizet addig amíg nem hánysz, hányás után irány a bolt vagy a piac és vegyél vagy 3+ KG szilvát azt edd meg, minden 1 kg szilvához egyél meg 2 gerezd fokhagymát és egy csomag petrezselymet és tuti, hogy kifogod hányni és székelni a mérget.

sós víz nem tudom, hogy aktuális -e még de kihányhatod a méreg egyrészt! hányás után igyál tiszta VIZET!

szilva béltisztító

fokhagyma, petrezselyem májtisztító és immunrendszer serkentő.

2014. aug. 14. 14:30
 27/35 anonim válasza:
SÓS VÍZ????Szerintem 1 ora után már nem segit.Már nem a gyomrában van a cucc(szerintem).Már a hasa is ment,ö irta meg kiütései lettek.
2014. aug. 14. 14:35
 28/35 anonim ***** válasza:

Csináld meg a SÓS VIZET és idd meg! addig idd amíg nem hánysz!

Majd az igazolja, hogy érdemes volt -e avagy sem.

2014. aug. 14. 14:43
 29/35 anonim válasza:

Ien emberek vannak more!Ezek csak csalok akik kamuznak és fel akarják venni kapcsolatot valakivel és lehuzzák az embert pénzel!

nagyon sok 20on éves ember van aki le akarja huzni áldozatait pénzel,és hamis személyazonoságot használnak!

Ugye igy van ez kérdezö?Nincsen munkahelyed inkább agy le valamit vasba!!!Ráirtam egy üzenetet priviben de tul kezdö ebben a szakmában!Végülis én nem adok senkinek pénzt!Hajrá Magyarország.............. Hajrá Budapest!

2014. aug. 14. 15:22
 30/35 anonim ***** válasza:
Fiú vagy -e vagy lány? Mennyi idős és élsz -e még, hogy vagy? Mire jutottál?
2014. aug. 14. 19:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!