Hangya mérget ettem, lehet tőle valami bajom?
Mi lesz most, otthon fogsz ülni és várni, hogy milyen módon hat rád? (nem jó ötlet)
Szerintem igyál meleg sós vizet addig amíg nem hánysz, hányás után irány a bolt vagy a piac és vegyél vagy 3+ KG szilvát azt edd meg, minden 1 kg szilvához egyél meg 2 gerezd fokhagymát és egy csomag petrezselymet és tuti, hogy kifogod hányni és székelni a mérget.
sós víz nem tudom, hogy aktuális -e még de kihányhatod a méreg egyrészt! hányás után igyál tiszta VIZET!
szilva béltisztító
fokhagyma, petrezselyem májtisztító és immunrendszer serkentő.
Csináld meg a SÓS VIZET és idd meg! addig idd amíg nem hánysz!
Majd az igazolja, hogy érdemes volt -e avagy sem.
Ien emberek vannak more!Ezek csak csalok akik kamuznak és fel akarják venni kapcsolatot valakivel és lehuzzák az embert pénzel!
nagyon sok 20on éves ember van aki le akarja huzni áldozatait pénzel,és hamis személyazonoságot használnak!
Ugye igy van ez kérdezö?Nincsen munkahelyed inkább agy le valamit vasba!!!Ráirtam egy üzenetet priviben de tul kezdö ebben a szakmában!Végülis én nem adok senkinek pénzt!Hajrá Magyarország.............. Hajrá Budapest!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!