Melinda- kérdése:
Nagyon nagy baj ha lenyeltünk egy hangyát?
Figyelt kérdés
2011. dec. 28. 17:45
1/11 A kérdező kommentje:
Hirtelen volt és nem is vettem észre kólával nyeltem le de emelett szilár ételt is ettem csak késöbb vettem észre ://
2011. dec. 28. 17:47
2/11 anonim válasza:
Ha élt akkor igen mivel szétcsípi a gyomros...ha nem élt akkor is menj el orvoshoz!!!
4/11 anonim válasza:
Egyáltalán nem baj, ha az a kérdés, hogy lesz-e tőled valami bajod.
A hangya szempontjából már egy kicsit rázósabb a helyzet.
De akkor sem értem, hogyan lehet "később észrevenni" egy hangya elfogyasztását?!
5/11 anonim válasza:
Egyszer én is ettem egy hangyát. Szőlővel. Volt vagy 6 éve. Semmi bajom nem lett tőle. Mit gondolsz, a hangyászsün hogy él?
6/11 anonim válasza:
Igen, elég nagy baj. Gondolj bele milyen lenne neked, nyugodtan pancsolsz a kóládban, erre jön valaki, és leküld a gyomrába, ahol aztán még utánad dobál egy csomó zöldséget meg halott állatok darabjait, és a végén szétmar a gyomorsava. Te se élveznéd...
7/11 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom ilyenkor itt ahol né lakom nincs orvos ügyelet se az a baj így egy nagyon korházba kell elmenni. De oda csak anyuék tudnak elvinni és ők nincsenek itthon sajna :// de a gyomrunkban van egy csomó folyadék amiben nem fullad meg? és tényleg ott vna a gyomor sav ami nem marja szét?
2011. dec. 28. 18:05
8/11 anonim válasza:
Oké, kapsz egy komoly választ.
EGYÁLTALÁN _NEM_ BAJ!
Gyomorsav szétmarja, plusz ha még teletömnéd magad savlekötő szerekkel, akkor se lenne semmi bajod a hangyától!
9/11 anonim válasza:
Baj csak a hangyasav miatt lehetne, de mivel csak egy hangya volt, és nem csak azt etted, ezért semmi bajod nem lesz tőle.
10/11 anonim válasza:
Nem baj, és kis plusz fehérje sosem árt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!