Ha minden nap egy energiaitalt megiszok másfél hétig, lesz vmi bajom?
Figyelt kérdés
Vizsgaidőszak van és nagyon sokat kell tanulni...Utána nem iszok a következő vizsgaidőszakig, több vizsgám nem lesz most.2010. jan. 13. 13:49
1/10 anonim válasza:
esetleg megtanulsz egy kérdést megfogalmazni,egyéb gondod nem lesz belőle.:)
2/10 A kérdező kommentje:
oppá, lemaradt egy t betű! bocs,de azért remélem érted,amit kérdeztem.
amúgy meg semmi baj a kérdésemmel!még az időhatározókkal sem!
2010. jan. 13. 13:59
3/10 anonim válasza:
Nem lesz semmi bajod.Én sokkal durvábban nyomtam, sokkal hosszabb ideig...és nem lett bajom:)Nyugodtan igyál meg minden nap egyet, ez olyan mintha naponta egy erős kávét innál.De másfél hét után hagyd abba, mert tény, hogy nem egészséges...Sok sikert a vizsgákhoz!
4/10 anonim válasza:
huha
denagyhiba :S istenem ezért beszólni
5/10 anonim válasza:
Nekem már csak egy vizsgám van, és vééééééééééééége:):):):)
Sok sikert Nekünk:)
6/10 anonim válasza:
Ja, és amúgy nem hiszem hogy bajod lehet tőle. De én nem iszok. Kávét sem. Csak szimplán tanulok hajnali 3ig, 5-6 felé felkelek, olyan vagyok mint a hulla, bekapcsolom jó hangosan a zenét, vagy elkezdek beszélni, mert attól jobban magamhoz térek:) Aztán mehet megint a tanulás:)
7/10 anonim válasza:
Én évek óta megiszom 1-et 2-t naponta. :)
8/10 anonim válasza:
14:21
de legalább válaszoltam,nem úgy mint te :P és tudom,hogy mindenki elgépelheti ezért a mosolygós fej,hogy ne legyen éle!bocs az off-ért kérdező sok sikert.\bár ha a másfél literes csodákat iszod akkor sok a 250 ml es nem annyi mintha teáznál vagy kávéznál.\
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm az összes választ! Mindenkinek egy nagy kalappal! :)
2010. jan. 13. 15:23
10/10 anonim válasza:
Valaki itt azt írja , nem lesz semmi baja, de nem egészséges. Nem mond ellent ez egymásnak. Ennyire hülyék az emberek? Az energia italba nincs energia. Vegyék már tudomásul. NAGYON HASZNOS. A GYÁRTÓKNAK. !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!