Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hízókúra. Tudnátok nekem...

Hízókúra. Tudnátok nekem tippeket adni hízásra? Főként saját tapasztalatokra lennék kíváncsi.

Figyelt kérdés

Igazából fenékre és combra szeretnék hízni, mert elég pipaszár lábam van....onnantól felfelé nincs bajom. 158 cm vagyok és 53 kg, csak kicsi a fenekem és vékony a lábam...

tehát aki már volt " hízókúrán" és sikerült, illetve combra fenékre szedett fel azok írjanak főként! köszi!

2014. aug. 10. 19:49
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Koszi a valaszokat..mar akinek! Ne

tudom miert kell ugy beallitani h kamu! Attol meg h vannak ilyenek,nem mindenki az. Biztos nem irom ki feleslegesen es olvasom vegig azt a sok valaszt! Ja es azert nem irtam meg vissza mert nem volt idom,nem csungok ejjel nappal a neten! Remelem ezutan ertelmes hasznos valaszok erkeznek,mert a labam tenyleg vekony a tobbihez...

2014. aug. 11. 07:07
 12/13 Lipton. ***** válasza:
Kaptál hasznos választ, mi kell még?
2014. aug. 11. 11:08
 13/13 A kérdező kommentje:
Igen kaptam, azért is írtam h kösz akinek kösz! Ez azokra vonatkozott akik kamunak állítottak be!!!!
2014. aug. 12. 08:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!