Ha szappanos melegvizet iszom, nem lesz bajom?
Figyelt kérdés
Az egyik kérdésnél olvastam, hogy ha azt iszok, akkor hányni fogok. De ha megiszom nem lesz tőle bajom?2008. aug. 5. 14:41
1/12 anonim válasza:
Hát az lesz a bajod, hogy kavarogni fog a gyomrod és hányni fogsz. Vagy ennél még komolyabb bajt akarsz? Ne igyál szappanos vizet, és nem lesz akkor semmi bajod :-P
2/12 anonim válasza:
Szia! Én írtam a kérdést, és én is ezen gondolkoztam... Neked miért van rá szükséged?
4/12 anonim válasza:
Miért akartok szappanos vizet inni????
5/12 A kérdező kommentje:
Én csak kíváncsi vagyok a válaszra, semmilyen más dolog nincs a háttérben:) De úgy értem hogy a hányáson kívül lehet valami bajom? Tehát a szappan mérgező hatásaira gondolok.
2008. aug. 5. 15:23
6/12 anonim válasza:
Lehet, mert a szappan erősen lúgos vegyhatású. Ha anorexiások vagytok, menjetek inkább pszichiáterhez!
7/12 anonim válasza:
Nagyon káros az egészségre bármilyen tisztító-és mosószer fogyasztása! Ha valóban egy mindennapos hányás miatt van erre szükség, gondoljatok arra is, hogy a tartós hányás kimarja a nyelőcsöveteket - mivel a gyomorsav is távozik kifelé - a szájüreget, lemaródik a fogzománc a fogakról, fogínysorvadás is kialakul, majd kihullanak a fogak pár éven belül. Hányásos fogyás esetén azonnali orvosi segítség szükséges. Az elején ez még jó poénnak tűnhet, de később már nincs megállás, nagyon nehéz a kiút az anorexiából és a bulímiából. Gondolkodjatok el azon amit írtam, és ha komoly a dolog, irány az orvos, van segítség.
8/12 anonim válasza:
kiskoromban rengetegszer ittam, mikor játszottam a kádban. soha semmi bajom nem lett tőle. :)
9/12 anonim válasza:
Én egyszer belenyaltam fogadásból egy szappanba és utána olyan székrekedésem lett, mint soha. Vagy 2 hétig nem tudtam wc-re menni. Pedig csak egy nyalás volt, nem ittam meg liter számra.
10/12 anonim válasza:
Rosszul tudom hogy mérgezés eestén a szervezetből úgy lehet eltàvolítani hogy 3-4dl szappanos vizet itatunk illetve iszunk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!