Nagyon rossz a szappanos beöntés?
Figyelt kérdés
tapasztalat valakinek?2011. júl. 1. 13:29
3/7 anonim válasza:
Kibírható. Csak kellemetlen egy kicsit de ha esetleg kapnál ne félj tőle néha még kellemes is.
4/7 A kérdező kommentje:
Nagyon kellemes volt... Gorcsoltem meg aznap este is :(
2012. ápr. 21. 22:59
5/7 anonim válasza:
Igen, ha nem is olyan nagyon, de tartózkodni kell a beöntés során a kemikáliáktól. Egyszerű szabály, csak olyat szabad beönteni és olyan hőmérsékletűt, amit megennénk, meginnánk. De még így is borzasztóan tud fájni, ha valaki pl. piros aranyat, vagy erős paprika bors oldatot nyomat be. Mellesleg ez a mazochisták szokták bebardexolni. Bardex, egy anális inzert, amit a végbélampullába fölhelyezés után fölfújnak befeszítve azt, és ezzel elzárják a végbéltartalom ürítésének útját.
6/7 anonim válasza:
Van akinek igen és van akinek nem. Nekem kellemes szokott lenni, ezért rendszeresen szoktam adni magamnak.
7/7 anonim válasza:
Nekem sincs vele különösebb bajom. Néha görcsölök tőle, valóban, de teljesen kibírható. És legalább kiürít. Napokig szenvedni a szorulás miatt, sokkal rosszabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!