Mit, mennyit egyek 14 évesen, hogy magasra nőjek?
Figyelt kérdés
Biztos, hogy a táplálkozás nagy szerepet játszik a növekedésben.
Sajnos én nagyon szeretem a sütit, ezért elég sokat eszek belőle. Zöldség, gyümölcsfogyasztás meg van. 156 cm vagyok :(
Halevő vegetáriánus vagyok.
2014. aug. 3. 18:22
2/7 anonim válasza:
A táplálkozástól nem függ igazából semmi. Ha eszel, akkor fejlődni fogsz. Kb. ennyit számít a táplálkozás.
Hogy mekkorára nősz, az pedig nagyon nagy, döntő függvényében a genetikától függ. Tehát ha nálad genetikailag alacsonyabb magasság van "bekódolva", akkor fejen is állhatsz, akkor is alacsony leszel.:)
3/7 anonim válasza:
Vegán vagyok, de szerintem ilyen fiatalon csirkét, pulykát érdemes enni. A magassagod az genetikailag meghatározott, de a szép izomzathoz kell a fehérje és azt legkönnyebben a húsból tudod bevinni.
4/7 anonim válasza:
kb olyan magas leszel mint a szüleid...meg az ember 20 éves koráig nőhet :D én 15 vagyok most kezdtem elnőni
5/7 anonim válasza:
Meg amúgy van nálad alacsonyabb is :) én vagyok 15 évesen ugye 160 centi , voltunk középsuliba beiratkozáson egy apuka akkor volt mint én :D ugy hogy kitartás :)
6/7 anonim válasza:
Én rengeteg csont erősitőt meg hasonlót szedek kb 10 éves korom óta nem hiszem hogy ez számit de szerintem nálam nem a genetika az oka 14 évesen magasabb vagyokmint az apám 180cm
7/7 anonim válasza:
Hát én csak annyit tudok hogyha túl keveset eszel akkor megállsz a növésben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!