Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mit, mennyit egyek 14 évesen,...

Mit, mennyit egyek 14 évesen, hogy magasra nőjek?

Figyelt kérdés

Biztos, hogy a táplálkozás nagy szerepet játszik a növekedésben.

Sajnos én nagyon szeretem a sütit, ezért elég sokat eszek belőle. Zöldség, gyümölcsfogyasztás meg van. 156 cm vagyok :(

Halevő vegetáriánus vagyok.

2014. aug. 3. 18:22
 1/7 anonim ***** válasza:
Genetikától függ.
2014. aug. 3. 18:23
 2/7 anonim ***** válasza:

A táplálkozástól nem függ igazából semmi. Ha eszel, akkor fejlődni fogsz. Kb. ennyit számít a táplálkozás.

Hogy mekkorára nősz, az pedig nagyon nagy, döntő függvényében a genetikától függ. Tehát ha nálad genetikailag alacsonyabb magasság van "bekódolva", akkor fejen is állhatsz, akkor is alacsony leszel.:)

2014. aug. 3. 18:31
 3/7 anonim ***** válasza:
Vegán vagyok, de szerintem ilyen fiatalon csirkét, pulykát érdemes enni. A magassagod az genetikailag meghatározott, de a szép izomzathoz kell a fehérje és azt legkönnyebben a húsból tudod bevinni.
2014. aug. 3. 18:32
 4/7 anonim ***** válasza:
kb olyan magas leszel mint a szüleid...meg az ember 20 éves koráig nőhet :D én 15 vagyok most kezdtem elnőni
2014. aug. 4. 12:31
 5/7 anonim ***** válasza:
Meg amúgy van nálad alacsonyabb is :) én vagyok 15 évesen ugye 160 centi , voltunk középsuliba beiratkozáson egy apuka akkor volt mint én :D ugy hogy kitartás :)
2014. aug. 4. 23:01
 6/7 anonim válasza:
Én rengeteg csont erősitőt meg hasonlót szedek kb 10 éves korom óta nem hiszem hogy ez számit de szerintem nálam nem a genetika az oka 14 évesen magasabb vagyokmint az apám 180cm
2014. aug. 15. 04:15
 7/7 anonim ***** válasza:
Hát én csak annyit tudok hogyha túl keveset eszel akkor megállsz a növésben
2021. szept. 18. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!