Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mitöl lehet mindig hányingerem?

Mitöl lehet mindig hányingerem?

Figyelt kérdés

Mitöl van az,hogy kb 2009 nyár közepe óta mai napig hányingerem van minden este??de csak este...kaja után nem böfögöm ki magam?nemeszek túl sok egészségtelen ételt:1 átlagos napiétrend:

Reggel suli elött 1 danettpuding,Suliba kb 11:00 kor 1 zsemle utána "desszertnek" 1 csoki.

Ebédre 1 leves utána meg valami édes vagy csirkehús vagy akármien husi.Utána ha nem édesset ettem 1 csokit.Italnak meg almalevet.

Úgy 4 orakörül elrágcsálok 1 egészcsipeszet.

Vacsira péksüti kakaóval vagy melegszendvics tejjel.

Utána 1 tál "gyümölcskosár" (banán,mandarin/narancs,kivi/alma)

Nemeszek túl sokat csak gyümölcsből...nemvagyok duci söt vékony vagyok mi lehet akkor a probléma ??Előre is köszönöm a választ.

2010. jan. 11. 18:39
 1/4 anonim ***** válasza:
hát lehet nem kéne minden nap enned édességet..az a fogadnak sem tesz jót... más ötletem nem nagyon van, de szerintem ne egyél minden nap csokit.
2010. jan. 11. 18:45
 2/4 anonim ***** válasza:
Valamelyik kaja savasodást csinál nálad. Ez lehet valamelyik gyümölcs, de akár csokoládé is.
2010. jan. 11. 18:48
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy a tej miatt? Próbáld ki, hogy nem iszol tejet. Nekem a tej miatt mindig vagy fáj a hasam vagy hányingerem van.
2010. jan. 11. 18:48
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi a válaszotokat akkor kiprobálom ha 1 hétig beválik akkor felhagyok a sok csokievéssel,neméri meg ha ezzel mindig roszat teszek magamnak mégegyszer köszi remélem beválik :)
2010. jan. 11. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!