Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mitől van hányingerem?

XXxOoOxXx kérdése:

Mitől van hányingerem?

Figyelt kérdés
Már egy ideje azt vettem észre magamon, hogy amikor elkezdek enni, félbe kell hagynom, mert hányingerem lesz. Még akkor is, ha a kedvenc ételemet eszem. Egyszer csak jön a hányinger, minden ételnek csak a felét tudom megenni... Mitől lehet ez? Sose voltam valami nagyétkű, de ez már furcsa.
2010. okt. 1. 20:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
ezt ne sértésnek vedd, de nem vagy terhes? lehet, hogy valami virus miatt, vagy lehet, hogy nem birja a gyomrod a sok ételt, ezét egyél kevesebbet, vagy menj el orvoshoz
2010. okt. 1. 20:15
 2/11 A kérdező kommentje:
Nem vagyok terhes. És azért tartom furcsának, mert kb. 2-t harapok a szendvicsembe és már nem bírok többet enni, mert hányingerem lesz tőle. Alig eszek egész nap.
2010. okt. 1. 20:17
 3/11 anonim ***** válasza:
Hú az nem jó menj orvoshoz.
2010. okt. 1. 20:18
 4/11 anonim ***** válasza:
Nekem is ugyan ez volt, pár hónap és elmúlik. Én ezidő alatt 6-7 KG-ot leadtam :S
2010. okt. 1. 20:20
 5/11 anonim válasza:
velem is ugyan ez van, de én se tudom miért :\ lehetséges, hogy a pajzsmirigyhez van köze? mert ha neked is alulműködik, mint neke, akkor megtaláltuk az okát ;)
2010. okt. 1. 20:20
 6/11 A kérdező kommentje:

Most megijedtem... elmegyek a dokihoz, remélem nem nagy baj...

köszi a válaszokat.

2010. okt. 1. 20:22
 7/11 A kérdező kommentje:

Akkor a pajzsmirigy lesz az oka... nem rég megnézte a pajzsmirigyemet az orvos, és azt mondta, hogy jódozott sóval kell főznöm az ételeket.

Köszi ezzel sokat segítettél.

2010. okt. 1. 20:26
 8/11 anonim válasza:

szivesen, ezzel legalább én is megtudtam az okát a rosszulléteimnek :)

és csak novemberre van időpontom a vérvizsgálatra, hogy mennyi gyógyzser kell, azért az úgy milyen? :D

2010. okt. 1. 20:39
 9/11 A kérdező kommentje:
Szörnyű. Annyira idegesít, anyám is folyton leszid, hogy miért nem eszem meg amit elém rak. Olyan rossz, mert étvágyam az van, csak nem sokáig tart...:S Neked is ez van?
2010. okt. 1. 20:44
 10/11 anonim válasza:

igen, pontosan ez, majd éhen halok, leülök enni, eszek 3 falatot és már ott öklendezek hogy: "nagyon rosszul vagyook"

amúgy nekem a Rennie savlekötő segíteni szokott, nemtudom mitcsinál, de utána megkönnyebbülök egy kicsit, próbáld ki te is

2010. okt. 6. 00:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!