Hogyan hízhatnék, milyen étrend kiegészítőket ismertek?
Én férfilétemre vagyok 175 cm és 65 kg. :(
Teljesen megértelek, nagyon nehéz ügy a hízás.
Ja, és az elmúlt egy évben szedtem fel 6 kg-ot. Ezt képzeld! :D Nagy eredmény, igaz? Ha épp nehéz időszakom van, fogyni rendkívül könnyen tudok. Az bezzeg megy!
Itt, a Sport kategóriában lehet jó kérdéseket, hozzászólásokat olvasni, ha rákeresel a tömegnövelés szóra. Ott sokan jól leírják, hogy szénhidrátból, fehérjéből mennyi kell egy nap. Igen, sportolni mindenképpen érdemes, nők számára is hatásos lehet a súlyzós edzés.
A B12-vitamin (nagy dózisban) jó étvágynövelő.
Sok jó tömegnövelő táplálékkiegészítő van, én használtam pl. a sima Jumbo-t.
Az 1. válaszoló vagyok.
Mindenekelőtt mielőbbi teljes gyógyulást kívánok!
Bizonyára most az a legfontosabb, hogy a betegséget leküzd, bár ehhez is kell a megfelelő táplálkozás.
Ja, amikor tömtem magamba a krumplit, rizst, főtt tésztát, az valamelyest segített a hízásban. És a rizsturmix! Na, azt is ajánlom.
Nem szép a sorstól, hogy egyeseknek elég ránézniük a kajára, és máris híznak, nekünk pedig még meg is kell ennünk, és még akkor sem...
Hogy valami hasznosat is írjak: érdemes lenne a kérdésedet áttetetni a sport kategóriába vagy ott is feltenni. Alighanem több válasz érkezne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!