Kiki33 kérdése:
Januarban 96 kg voltam 4.3as koleszterinnel, most 78 kg vagyok 4.7es koleszterinnel! A fogyast futassal, uszassal, kerekparozassal es fegyencedzessel valamin egeszseges taplalkozassal ertem el, miert not a koleszterin szintem?
Figyelt kérdés
2014. júl. 18. 21:12
1/5 anonim válasza:
a koleszterint a szervezet termeli és az étrend kevéssé befolyásolja. Szerintem az eltérés kicsi, bármi befolyásolhatta
2/5 anonim válasza:
Ez melyik koleszterin? Össze, HDL, LDL? Nem mindegy.
3/5 anonim válasza:
Pajzsmirigy problémák is okozhatják akár.
4/5 A kérdező kommentje:
Sima koleszterin, nem Hdl!
2014. júl. 18. 21:46
5/5 anonim válasza:
Olyan nincs, hogy sima koleszterin. Van HDL, LDL, és összes koleszterin. Ha jól sejtem, te sima alatt összes koleszterint értesz, ami ezzel az értékkel határértéken belül van. Szerintem érdekesebb info lenne a HDL és LDL értéke, és ezek aránya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!