Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért eszek ilyen sokat?

Miért eszek ilyen sokat?

Figyelt kérdés

17éves lány vagyok. És 2-3 napja kívánós vagyok, és rengeteget eszek:S Mér engem is zavar:$

Nem vagyok terhes:) De mitől lehet.

2010. jan. 6. 21:53
 1/3 anonim válasza:
Lehet,hogy unatkozol és a kajával pótolod,vagy szüksége van a szervezetednek ezekre az ételekre amit megeszel ,de nyugi,ha eddig nem ettél olyan sokat akkor majd elmúlik.
2010. jan. 7. 19:37
 2/3 anonim ***** válasza:
A menstruáció előtti napokban is fokozodhat az étvágy.Nem szedsz vmi gyógyszert?Minden hormontartalmú gyógyszer mellékhatásaként is jelentkezhet.Az is lehet,hogy ki van éhezve a szervezeted és hiány miatt lép fel a szükséglet.
2010. jan. 7. 19:58
 3/3 anonim ***** válasza:

Jó kérdés, én 15 vagyok és ugyanilyen helyzetben

Sztem kezdjél neki sportolni, az általában ( hát nem mondom, hogy csökkenti az étvágyat ), de egyensúlyba billent egy kicsit, mivel másképp étkezel sport mellett. Elkezded érezni, hogy mikor van igazán szükséged táplálékra és nem eszel nehéz, zsiros kajákat mivel akkor aztán nem tudsz se szaladni, se ugrabugrálni se semmit. Ezt igy tapasztalatból mondom, mert 2 évvel ezelőtt nagyon aktiv voltam és le is fogytam, normálisan étkeztem, stb.

Csak most kezd visszajön ez a hülye zabálási szokás, de sztem ez még téli lustaság, aztán úgyis elkezdek mozogni ma- holnap, mert nyárra nem akarok egy zsiros galuska lenni xDD

2010. febr. 6. 09:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!