Lesz bajom ettől a táplálkozástól?
Figyelt kérdés
Nem eszek húst, nem eszek tejtermékeket. Minden nap csak zöldségeket és gyümölcsöket meg kenyeret egy keveset. Nem eszek főtt ételt, zsíros ételeket és nem eszek olajban sült ételeket. Néha egy héten egyszer eszek halat és tojást.2014. júl. 7. 12:52
1/10 anonim válasza:
Akár anorexiás is lehetsz...esetleg bele is halhatsz. Ki tudja.
2/10 anonim válasza:
Hianybetegsegeid lesznek, izuleteid, izmaid leepulhetnek, meg ami adodik. Abszolut egeszsegtelen amit csinalsz. Tojast, halat egyel minden nap.
3/10 anonim válasza:
"Nem eszek húst"... "eszek halat" ???
5/10 anonim válasza:
Nem eszel húst,de kenyeret igen,gratulálok!
6/10 A kérdező kommentje:
miért mi van a kenyérben?
Egyébként egy hónapja csinálom és nem fogytam.
2014. júl. 7. 13:33
8/10 A kérdező kommentje:
mert allergiás vagyok mindenre és amióta elhatároztam, hogy méregteleníteni fogok, azóta jobb.
2014. júl. 7. 13:56
9/10 Szintiszoli123 válasza:
Értem.
Több fehérje kéne. A napi abszolút fehérjeminimum 70 kilós férfinél kb. 24 gramm, a napi élettani fehérjeminimum egy 70 kilós férfi számára 42 gramm. Ehhez képest meg tudod saccolni neked mennyi kell. Ezt állati forrásokból kéne bevinni. Minden nap.
Zsír (az olaj is zsír) is kéne. Anélkül megpusztulsz.
10/10 anonim válasza:
A kenyérben ott van a glutén a legfőbb allergén, erről ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!