Napi 1-1,5 liter tej fogyasztásától nem lehet semmi bajom, ugye?
Figyelt kérdés
Gabonapelyhekkel vagy turmixként iszom/eszem.2014. júl. 4. 06:39
2/9 anonim válasza:
Ha nem vagy érzékeny rá, akkor nem.
3/9 anonim válasza:
Kalcium hiányod biztos nem lesz .. és ez jó ! Egészségedre :-) !
4/9 Mi közöd Tőle válasza:
Semmilyen egészségügyi előnyöd nem származik belőle. Ártani hamarabb árt, mint használna mint bármit is.
Egészségedre!
5/9 A kérdező kommentje:
Akkor megnyugodtam, köszi a válaszokat. :)
2014. júl. 4. 07:43
6/9 anonim válasza:
Nem, de pl. 1,5%-os, 1,5 liter tejnel ez 22g zsirt es 70g cukrot jelent, ami nem elhanyagolhato.
7/9 A kérdező kommentje:
Igen tudom, de húsból csak szárazat eszem, cukor csak a gyümölcsben van meg a gabonapehelyben, szénhidrátból meg még megeszem kb. 120-150 grammot egy nap. :)
2014. júl. 4. 15:20
8/9 A kérdező kommentje:
Meg nem vagyok egy táplalkozás-fanatikus, eszem gyorskaját is, ha megkívánom, de a tejnek pont jó a szénhidrát-fehérje-zsír aránya.
2014. júl. 4. 15:22
9/9 anonim válasza:
Attól is függ, hogy mennyit mozogsz. Ennél a mennyiségnél már a hízásra is figyelned kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!