1/5 anonim válasza:
rizs/csirkemell, meg zöldséget mellé
és 4-5 evőkanál túrót hogy éjszaka is kapja az izom a fehérjét
Mondjuk nekem egészen más az evési szokásom, mint annak aki nem edz.
22F
2/5 atika7 válasza:
itt tokolon viz es kenyer a napi menu
3/5 anonim válasza:
Igen, mindig szoktam. Változó, hogy mit. Van, hogy az ebédből marad, és azt eszem. Van, hogy csinálok valami "főtt" kaját (rántotta, tükörtojás, tejberizs, zabkása stb.), van, hogy "hideg" kaját eszem, pl. kenyeret felvágottal, sajttal, zöldséggel, vagy épp tonhalkonzervet...
Mikor mihez van kedvem.
4/5 anonim válasza:
Többnyire valamit összeütök - rántotta, tükörtojás, sült virsli, kolbi, ilyesmi - sajttal, paprikával.
Aztán lefekvés előtt joghurt - lekvár, méz és magvak -, meg csoki, ha van itthon.
5/5 anonim válasza:
Igen szoktam. A 8 órási vacsira általában vagy azt eszek, ami az ebéd is volt (csak kevesebbet) vagy olyasmit, mint amit reggelire szoktam. Nálam a gyenge pont a késői vacsora, arról rendszerint megfeledkezek, pedig kéne minden nap. Ha nem felejtem el, akkor egy kis szelet kenyér felvágottal, zöldséggel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!