Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ez a napi evés ez jó? Vagy sok?

Ez a napi evés ez jó? Vagy sok?

Figyelt kérdés

reggeli: 1 alma, 1 banán

tízórai: 1 alma, 1 gyümis műzliszelet

ebéd: 1 csomag fügés jóreggelt! keksz, 1 alma

uzsi: 1 alma

vacsi: kis pászka, 1 tányér zöldségsaláta (paradicsom, paprika, retek, jégsali), és 2db light natúr joghurt

2010. jan. 5. 23:07
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kevés, hosszú távra egyáltalán nem javasolt. Meddig szeretnéd ezt csinálni?
2010. jan. 5. 23:15
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez egyáltalán nem sok, de a reggelid szerintem lehetne tartalmasabb, mert különben fáradt leszel. Én nem tudok reggel enni(nem kívánom az ételt) és ha kávét sem iszom, akkor nagyon fáradt leszek egész nap és nem tudok koncentrálni. Volt,hogy rávettem magam a reggelire és sokkal jobb.
2010. jan. 5. 23:18
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Kevés. Egyél főtt ételt napi kétszer, gyümölcsöt meg amennyiszer akarsz. De csak szerintem.
2010. jan. 5. 23:18
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez kevés, egyél mellé még valami szénhidrát gazdagabb kaját is, rizst vagy krumplit, nem kell nagy adagot mondjuk 2 kisebbet, ez azért fontos mert ha koplalsz, izomból fogsz fogyni(zsír egy része ottmarad ). Tornázz meg egyél egy kicsit többet az szépen formál
2010. jan. 5. 23:32
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Egy hörcsögnek biztos elég. Embernek kevés, főtt étel is kell.
2010. jan. 6. 00:00
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez így összesen is kevés egy jó evésre.
2010. jan. 6. 00:11
 7/9 anonim ***** válasza:
74%
Reggelire egyél barna kenyeret vagy valamilyen teljes kiőrlésű pékárut, tízórai és az uzsi az jó. Ebédre legyen valami főtt étel, egy könnyű saláta és valami hús( pl szárnyas). Ez az egész napi étkezésed így nagyon kevés, még akkor is ha fogyni akarsz bár ezt nem írtad mi a célod. Kell benne legyen szénhidrát is, és fehérje( hús, todjás). Csak zöldségen és gyümölcsön élni nem egészséges.Kell a sok zöldség , gyümölcs, de ezzel nem fogod sokáig bírni.Kérj szakembertől segítséget, hogy állítson neked össze egy minta étrendet.
2010. jan. 6. 10:54
 8/9 anonim válasza:
Reggelire nyugottan ehetsz többet, és ebédre ehetnél vmmilyen levest ish.. az emésztésed miatt :)
2010. jan. 8. 14:03
 9/9 anonim válasza:
Garantált gyomorfekély. Egyél főtt ételt is!
2010. jan. 24. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!