Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mikor egyek és mennyit?...

Mikor egyek és mennyit? (többi lent)

Figyelt kérdés
Én kb. 22:00 vagy 22:30-kor eszek. 10 éves vagyok és úgy két szendvicset eszek meg. Ez jó vagy másképp kellene csinálnom? Vagy a két szendviccsel van a baj?
2014. jún. 30. 21:37
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem a két szendviccsel, hanem a szendviccsel van a baj. Amúgy tojást, húst zöldséggel. Vagy ha nem érdekel, akkor amit akarsz.
2014. júl. 1. 13:13
 2/5 anonim válasza:

A nap folyamán minimum be kéne tartanod a 3 főétkezést (reggeli, ebéd, vacsora)és nem csak este megenni a két szendvicset, mert az nem egészséges. Szendvicsen kívül meg sok zöldséget, gyümölcsöt, főt vagy sült ételt is egyél.

De a szüleid mit mondanak erről?

2014. júl. 9. 12:09
 3/5 A kérdező kommentje:

Nem téged gúnyollak, de úgy látszik hogy, nem volt elég egyértelmű a kérdés.

(Nem jó a válasz se, mert most csak az esti étkezést kérdeztem) [a szüleim szerint ez így jó]

2014. júl. 10. 22:19
 4/5 anonim válasza:

Nem írtad, hogy csak az esti étkezésre gondoltál.

Estére ez megfelelő, hogy ha a nap többi részén rendesen táplálkoztál, nem lehet csak a vacsorát figyelembe venni.

Meg azt se tudjuk, hogy mit tartalmaz az a két szendvics.

A táplálkozás sok összetevőből áll.

2014. júl. 11. 09:44
 5/5 A kérdező kommentje:
A szendvicsben van 5-6 karika kolbász, és egy lap sajt (zsömlén). A nap többi részén pedig rendesen eszek (ebéd: leves, tészta, vagy más főétel. reggeli: szendvics, pizza vagy péksütemény, közül az egyik. Ja meg azt nem írtam hogy a vacsoránál még egy joghurt, és alma vagy paprika a szendvicsek mellé.).
2014. júl. 14. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!