GfMessi kérdése:
Az baj hogy ha étkezésnél mindig tejet iszok már nagyon rég óta?
Figyelt kérdés
Már kiskorom óta ha eszek mindig tejet iszok mellé simán ha iszok akkor üdítőt de ha evés van akkor mindig tej, nem tudom hogy ez gond lehet-e?! :D
15/F.
2014. jún. 29. 21:16
2/6 anonim válasza:
Jól teszed, a tej nagyon egészséges. Még akkor is, ha néhányan az ellenkezőjét állítják.
3/6 anonim válasza:
Én is így szoktam :D
Nem hiszem, hogy gond lenne. Legalábbis nem éreztem még semmi negatív hatását.
4/6 anonim válasza:
Az nem gond. Én mindig szódát iszok:)
5/6 anonim válasza:
Igen, baj. A tej egészségtelen és beteg leszel tőle(nem irónia).
6/6 Sowilo válasza:
A tej azon kívül hogy (többek között ízületi)gyulladásokat okozhat, tejcukrot tartalmaz ami felesleges és káros, a tejfehérjékkel pedig csak küszködik az emésztőrendszered. Ráadásul a bolti tejet természetellenes ipari tehenekből fejik, akik a tőgyüket már a földön húzzák, ezért a fertőzések ellen antibiotikumokat kapnak, melyek a tejben is megjelennek... ezek sem tesznek jót neked.
Mielőtt a Ca-al jönnél, a zöldségekben és gyümölcsökben több van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!