Egeszseges vagy nem? 170cm vagyok es 90,9kg. most egy honap alatt fogytam 8kgt.
Még az 1300kcal is kevés. Bár nem írtad hogy F/L vagy.
Garantáltan vissza fogsz hízni, ez sajnos ilyen.
Hidd el semeddig nem fog tartani a fogyásod, csak a brutális diétád végéig.
Ez a jo-jo effektus, amikor "pár" kilót lefogynak, viszont mivel a szervezeted már rég a belassult anyagcseréjével felborult, ezért amint elkezdesz normálisan enni, azonnal zsírba m egy vissza, és mire visszaáll a szervezeted a normál anyagcserére, másfélszer annyit szedsz vissza.
Az egyetlen menekülési út ebből, ha elkezdesz sportolni! Napi 1-2 órát és elkezdesz visszakúszni a napi ötszöri étkezéshez.
Már most probléma, hogy ilyen keveset eszel.
A lényeg, hogy a cukortartalmú és a cukorrá bomló ételeket TILTSD KI, tehát a szénhidrátokat. Ugyan az agynak szüksége van rá, de mivel minden agyon van cukrozva, ezért az agy fog kani így is cukrot.
Szénhidrátok amik nem jók: fehér lisztből kenyér, kifli, tészta, sültkrumpli, sima rizs, ezekből semmit.
Ha nagyon akarsz akkor reggel egyél teljes kiőrlésű kenyeret.
A lényeg, hogy alacsonyan tartsd a vércukorszontedet, mert akkor a plusz kalóriaigényed - amikor sportolsz - a zsírból fog történni.
Fontos, hogy ne folytasd ezt a diétát, mert 1 napig leszel lefogyva és utána 110kg leszel mire az anyagcsere visszaáll.
Sport és normális, napi 4-5 étkezés, hal, csirkemellfilé, saláta, de semmi cukor, semmi állati zsír,
magasabb fehérjebevitel, soványtúró, táplálékkiegészítő tejsavó fehérje, cottage sajt,
enni eszek azért..most ettem ebédre is salátát de csak a felét birtam mert teli lettem..azért gondoltamm hogy ha eltelek vele akkor azért az nem olyan egészségtelen hogy nincs meg az a kalóriaszám vele nem?:) vagy mindenáon azt kell nézni? :/ sajnos sportolni nincs idom..és nem kifogás..ezt azzal kompenzálom hogy ha megyek valahova akkor nagyon gyors tempóba megyek szinte futok...irták valahol hogy ez is betudható testmozgásnak..a vádlim nagyon is izmos emiatt de máshogy sajnos nem tudom megoldani. amugy lány vagyok :)
és koszonom a normális válaszokat!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!