Egy 8. osztályos tanuló lány diák elérheti a majdnem végleges test magasságot?
Azért kérdem mert amikor én 8. osztályos voltam én 47-48 kg voltam és most vagyok 160 cm és 63 kiló 2 gyerek szülése után 26 évesen.
Sajnos nem emlékszem már hogy hány cm lehettem akkor, de azon gondolkodom hogy lehetek e hasonló súlyban több mint 10 év eltelte után?
Egy ismerősöm 13 évesen volt 170 cm magas és lány, és kb 67-70 kilós.
4-5 hónap alatt adtam le 18 kg-ot. Mondjuk nekem egészségügyi okokból kellett diétáznom, ha választhattam volna az egészségem és a fogyás közt, akkor inkább nem fogytam volna le, de sajnos muszáj volt. Utána pedig tudatosan éltem az életemet, étkeztem.
Amúgy 1 napra elosztva kb. eszek 2 db barna, magvas zsemlét zsírszegény margarinnal, felvágottal, májkrémmel, lekvárral, amit éppen megkívánok, fehér kenyeret kb. 1 héten egyszer eszek 1 szeletet (ha elfogyott a zsemle:), és ez mellett főtt ételt eszek még 1-szer vagy 2-szer egy nap, viszont a túlfűszerezett, túl zsíros kajákat eleve nem szeretem, így azokat is hanyagolom, viszont amúgy eszek tényleg mindent főtt ételbe, plusz gyümölcsöt néha napján. De ha úgy van, akkor eszem azért csokit, sütit is. És naponta bicajozom, nem sokat, kb. 2-3 km-t és mivel van nekem is gyerkőcöm, így azért napi szinten mozgok utána is.:)
De ez az étkezésem arra elég, hogy tartsam a súlyomat, ettől nem fogyok.
Amikor diétáznom kellett, egyébként epekövek miatt, akkor elég immunrendszer romboló étkezést kellett folytatnom, baromfi felvágottat ehettem kenyérrel, főtt krumplit, párolt rizst, meg háztartási kekszet.:( Ezekkel ment le az a közel 20 kg kapásból.
De inkább ezt senkinek nem ajánlom. Akkor inkább mellette mozogjon többet, és egyen egészségesen, csak a túl zsíros, szénhidrátos, cukros ételeket minimalizálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!