Most vettem észre hogy nagyon hosszú ideje nem iszom csapvizet, csak ásványvizet. Lehet ebből valami baj?
Az attól is függ, hogy hol élsz.
Annyit tudnak manapság ezen vitázni, de sokan nem tudják azt, hogy vannak helyek, ahol a csapvíz sokkal szennyezettebb, mint máshol. Én például egy ilyen helyen élek és komolyan mondom , hogy sokkal egyszerűbb volna megnyitnom a csapot és onnan innom, mert az ízével semmi gondom nincs, csak tudom azt, hogy ha ehelyett nem a palackos vizet választanám, akkor naponta mérgezném magam többször is, mert a víz nagyon szennyezett és én sokat fogyasztok naponta.
Örüljön az, aki a csapból ihat vizet. Én is nyáron elszoktam menni a családom egyik részéhez, ők egy másik városban élnek, és ott tudom, hogy tisztább a víz, mint nálam, ezért nyugodtan ihatom a csapból. Itthon viszont még véletlenül se tenném ezt, mert köztudott az egész városban, hogy milyen rossz itt a csapvíz.
Szóval a válaszom az, hogy helytől függ teljes mértékben ez a kérdés, és akinek van lehetősége tiszta csapvizet inni, de mégis költ palackos vízre, az bizony pazarolja a pénzét feleslegesen, de vannak olyanok, akiknek egyszerűen nincs más választásuk ( ha nem akarnak komoly gyomorfertőzéseket kockáztatni ).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!