Mi lehet a baj? Feltűnt, hogy nagyon hosszú ideje, iszok ásványvizet és rá 2 percre ismét szomjas vagyok. Akár mennyit iszok mindig ez van. Szomjúságomat csak avval tudom oltani, hogyha iszok valamilyen üdítőt.
Figyelt kérdés
Lehet szó cukorbetegségről?2010. júl. 7. 07:31
1/10 anonim válasza:
Valószinü, hogy a sok viztöl sóhiányod lesz. Ha néha valami sósat eszel, akkor nem lesz igy. Cukorbetegségnek nincs ilyen tünete.
2/10 anonim válasza:
"Valószinü, hogy a sok viztöl sóhiányod lesz"
Ne haragudj, de ez egy nagy hülyeség...
Az ÁSVÁNYVÍZben sokkal több só van, mint egy üditőben.
Mielőtt olvastam a magyarázatod nekem is egyből a cukorbetegség ugrott be, én mindenképpen megnézetném a cukrom.
3/10 anonim válasza:
A második válaszolóval értek egyet, de hozzátenném, hogy váltogassd az ásványvíz márkákat, vagy ha komolyan veszed magad és az egészséged, akkor szokj le az ásványvízről, és szerezz be egy eSpringet.
4/10 anonim válasza:
Cukorbetegség egyik legelső tünete a szomjúság és sok pisilés! Aztán viszketés zsibbadások stb.
5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!:) Egy kicsit már megnyugodtam, hogy talán csak én gondolok rosszra.
2010. júl. 7. 11:43
6/10 anonim válasza:
Az ásványvizben ugyan vannak ásványi sók, de konyhasó nem - és a szervezetnek nagy szüksége van éppen a konyhasóra is. A legtöbb ásványviz meg nátriumszegény - és ez különösen nyáron problémákat okoz.
7/10 anonim válasza:
Már ne haragudj! A cukorbetegség neked nem elég rossz?
8/10 anonim válasza:
én mindíg kiszáradok, hogyha csak ásványvizet iszok mondjuk egy napig. néha igyál valami mást is.
9/10 anonim válasza:
Anyukámnak ez volt.... 40es volt a cukra.. mentő vitte..
14/f
10/10 A kérdező kommentje:
22:43-nak üzenem, hogy elég rossz...de azért kérdeztem meg, hogy biztos legyek a dolgomban...
2010. júl. 9. 11:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!