Miért eszem mostanában ennyi fagylaltot?
Figyelt kérdés
Az elmúlt három napban 2 bödönnyi fagylaltot ettem meg. Miért vagyok édesszájú?2014. jún. 8. 16:10
1/6 anonim válasza:
Szerinted, ezt mi honnan szívjuk ki, hogy Te miért eszel annyi fagyit?
Talán mert megteheted???
Ha nem lenne pénzed, akkor lehet nem fagyira költenéd!
De ez csak egy elmélet...
3/6 anonim válasza:
Nyár van, szereted a fagyit, van lehetőséget enni, ennyi. Én például két kávéskanállal sem bírok megenni, mert rosszul vagyok tőle, annyira nem ízlik. Mindenki más :)
4/6 A kérdező kommentje:
1# Képzeld nem tehetem meg. 1500 Ft-tal hagytak itt 3 hétre a szüleim. Azért tettem fel kérdést, mert normális választ szerettem volna és arra voltam kíváncsi, hogy mitől van ez a fagyis dolog.
2014. jún. 8. 16:35
5/6 anonim válasza:
Szóval, te 1500 forintból, kihozál 2 doboz fagyit! Kérlek mesélj még!
Egyébként, ha 1500 forintom lenne 2 napra, nem hogy 3 hétre, ami kicsit fura, akkor nem fagyit vennék belőle!
6/6 anonim válasza:
1. Mert nincs önkontrollod.
2. Mert nem érdekel az egészséged.
3. Mert szerencsés alkatod van ( még ).
4. Mert fogalmad sincs a táplálkozásról.
5. Mert érzelmi evő vagy.
6. Mert nincs dolgod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!