Most akkor izomba híztam vagy zsírba?
Anorexiából gyógyulok. Testileg már normálisan nézek ki, de még mindig hízok, pedig tényleg nem eszek semmit, csak normálisan étkezem. Még édességet se nagyon eszek. Ráadásul figyelek az étkezésre, mert edzek rendszeresen.
Semmi nem lötyög rajtam. Alig tudok magamon megfogni valamit nincs is rajtam narancsbőr. Max. egy kicsit tudok megfogni magamon de az a combom belső részén van.. Mégis szűk már rám a farmerem, amit nagyon nehezen tudok elviselni mentálisan. Mert hát kinek jó érzés ha kihízza a nadrágjait?? Vannak izmaim, látszanak is, hasizmom is látszik, combom is van. Lapos a hasam is. Akkor most izmot szedek fel, vagy hájat? 163 cm és egyébként 50 kg vagyok.
Ez szerintem izom. (Az adatok alapján elég vékony lehetsz így is.)
Szerintem ne gondold úgy, hogy ez rossz. Ha valaki az izmai miatt "növi ki" a ruháit, az inkább dícséretre méltó dolog. :) És ez nem hízás, hanem növekedés, mivel az edzésednek köszönhetően növekednek az izmaid.
Kétlem , hogy teljes mértékben izom lenne, ilyenkor változó arányban feljön izom is és zsír is, mondjuk ez téged ne zavarjon, mert ez a te esetedben a maximum, ugyanis annyi koplalás után a szervezet tartalékol egy ideig, ezt nem tudod teljesen kikerülni. De miután minden visszaáll normálba, már stabilizálódni fog minden és biztos nagyon jó alakod lesz, csak ne legyél türelmetlen és ne képzelj be negatív dolgokat, mert onnan ismét indul a lejtő....
Nyilván azt, hogy izom mellett némi zsír is felmegy ilyenkor, ezt NEM azért írtam, hogy kétségbe ejtselek, hanem épp azért, hogy megnyugtassalak, hogyha észlelsz magadon némi pluszt, akkor az még ebben a fázisban NORMÁLIS ÉS IDŐVEL ELFOG MÚLNI, TEHÁT NYUGI ! :-)
#3-as , idióta vagy, de gondolom ezt eddig is tudtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!