Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ma nagyon sok gyümölcsöt...

Ma nagyon sok gyümölcsöt ettem, ez hízlal?

Figyelt kérdés

Ma elég sok gyümölcsöt ettem,és egy picit bűntudatom van,lehet hogy túl sok lett volna? Szeretnék fogyni.

Ettem cseresznyét,barackot,epret + borsót nyersen,de azért elég nagy mennyiségben... Ez hízlal? Mást nem nagyon ettem,csak reggel müzlit joghurttal.

2014. máj. 23. 15:39
 1/4 anonim ***** válasza:

Ne legyen bűntudatod, ez tökre diétás. Persze általánosságban attól is függ milyen gyümölcs. Ezek speciel nem túlzottan, sőt.

De nagyrészt fosat, szóval a cucc csak át fog jönni elég gyorsan, másrészt a gyümölcs nagyrészt víz.

Ami cukor van benne, az fruktóz, ami sokkal kevésbé vérmes mint a kristálycukor. Cukorra szüksége van az agynak, és ez szerintem abszolúte a legjobb módja, hogy erről gondoskodj. Minél természetesebb és minél nyersebb, annál jobb.

2014. máj. 23. 15:49
 2/4 anonim ***** válasza:

1.a mennyiségtől függ. ha nem mozgod le, hízlal.

a nagyobb probléma inkább a cukor hatása, főképp, ha hosszútávú táplálkozási szokásról van szó.

2.1.mindenféle monohidrát ugyanúgy káros lehet, sőt, van aki érzékeny a fruktózra, általában hasfájást okoz.

2.2.cukorra nem csak az agynak van szüksége, viszont nincs szüksége a szervezetnek a cukros ételekre, a véráramban a szükségesnél többszörös cukorszintre. az hosszútávon cukorbetegséghez vezet. a cukrot szénhidrátból, fehérjéből és zsírból is elő tudja állítani a szervezet a neki szükséges szinten.

2.3.attól, hogy valami természetes, vagy nyers, nem lesz egészséges.

2014. máj. 23. 17:09
 3/4 anonim válasza:
a gyümölcs nem hízlal!! ha tényleg fogyni akarsz, akkor nagyon is jó ha minél több gyümölcsöt és zöldséget eszel,így a szénhidrát és a zsíros kaják háttérbe kerülnek..
2014. máj. 29. 17:55
 4/4 anonim ***** válasza:
a gyümölcsben cukor van, ami szénhidrát
2014. máj. 31. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!