Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hogyan tudnám csökkenteni az...

Hogyan tudnám csökkenteni az étvágyam?

Figyelt kérdés

Sportolok, az alakom is sportos, csak annyi a bajom, hogy ha eszek, akkor megnő a hasam és nem marad lapos. Gondolom másokkal is ez van, de én amíg iskolába vagyok, konkrétan semmit nem eszek, mert a lapos hasam kikerekedik. Viszont amikor hazaérek, feleszem a fél hűtőt és úgy nézek ki kb., mint egy 4 hónapos terhes. Felüléseket szoktam csinálni, de az még semmi, ha nem tudok normálisan enni. Nincs valami tippetek, hogy mit tudnék csinálni, hogy ne egyek ennyit (vagy ne kerekedjen ki a hasam). Megköszönném!

16/L

2014. máj. 20. 22:23
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha tele a gyomrod akkor az valamennyire kinyomja a hasadat, persze ez a hasizomzatod erejétől, tónusától is függ.

Ha tömény kaját, húst és zsírt eszel (valamennyi zöldséggel) akkor kisebb mennyiségű étellel is elég tápanyagot beviszel, nem fog így kidomborodni a hasad.

Ha szénhidráttal akarsz jóllakni akkor tele fogod pakolni magad + puffadhatsz.

2014. máj. 21. 09:32
 2/2 anonim ***** válasza:

Egy 4 hónapos terhesen konkrétan semmi se látszik...

De Neked nem is az étvággyal van bajod, hanem azzal a természetes dologgal, hogy ha eszel, kikerekedik a hasad. Ne várj irreális dolgokat, egyél. Senkit nem érdekel a természetes, evés miatti kidomborodás... Ha puffadsz, az más kérdés.

Ahogy már írták, megpróbálkozhatsz kisebb térfogatú étellel is, ha annyira fontos a dolog. 1 dl térfogatban bevihető 600 kalória is, ha az kell... Nekem még működne is (a semminél mindenesetre jobban), de nem mindenki bírja az ennyire zsíros evést :D De ehetsz többször is a suliban, egyszerre pár szem olajos magot és/vagy aszalt gyümölcsöt, el nem tudom képzelni, hogy attól kidagadjon egy normális ember hasa... Viszont energiát ad, tartalmaz különböző tápanyagokat és laktat. Túrázóknál elég tipikus úti étel, ha csak be akarnak kapni valamit. Nálam mindig van, ha megyünk valahova (speciális étrendem van, akárhol nem tudok ételt szerezni).

2014. máj. 21. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!