Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Vacsira 3 jó vastag és nagy...

Vacsira 3 jó vastag és nagy szelet zsiroskenyér hizlalni fog végre? :D

Figyelt kérdés
nyugi rendszeresen sportolok de már nem tudok mit kitalálni h hizzak. most épp ezt eszem :D
2009. dec. 28. 22:43
 1/10 A kérdező kommentje:
azt elfelejtettem hogy 20 éves lány vagyok
2009. dec. 28. 22:45
 2/10 anonim ***** válasza:

hát olyan alkat vagy akkor még így se biztos.

igaz én F vok, de én is sovány alkat, és nem tudtam hízni akármit csináltam, majd szőlőcukorral sikerült felszedni vmennyit, de csak mértékkel, mert cukorbeteg lehetsz tőle.

de tényleg lehet tőle hízni, viszont mellette ajánlott sportolni, de írtad h te sportolsz úgyh no problem.

Lehet venni 1kg-os kiszerelésben, csinálj belőle limonádét, vagy vmi.

Egyébként azért hízlal, mert megköti a fehérjét, így a sportteljesítményedet is növeli vmilyen szinten.

2009. dec. 28. 22:53
 3/10 anonim válasza:

Hát,jónak jó,csak azért ne tulsokszor egyél későn ,mert éjszakára nemjó terhelni a gyomrodat. Amúgy vigyél a szervezetedbe sok C vitamint,mivel jó ét vágyfokozó.

Növeld a szénhidrátok,fehérjék mennyiségét.És túl sok cukrot ne használj mert attól nem leszel éhes ,mivel jóllakotság érzetet kelt.Ha hízni szeretnél kb. 25%al vigyél több energiát szervezetedbe. :)

2009. dec. 28. 23:02
 4/10 anonim válasza:
milyen magas ,és hány kg vagy?
2009. dec. 28. 23:04
 5/10 anonim ***** válasza:
Lehet hogy hízol tőle, de nem ez az egészséges megoldás.
2009. dec. 28. 23:24
 6/10 A kérdező kommentje:
184 cm vagyok és 67 kg :D
2009. dec. 28. 23:34
 7/10 anonim válasza:
73%

jajj de jó neked hogy ilyen magas vagy,irigyellek :D

szerintem amúgy ideális a súlyod

2009. dec. 30. 13:53
 8/10 anonim válasza:
100%

Ha egy héten ezt megcsinálod kb 3-szor akkor biztos néhány kilót felszedsz:D

Sok sikert!!

2009. dec. 30. 18:02
 9/10 anonim válasza:
Én is nagyon vékony lány vagyok, és szó szerint semmi nem fogott rajtam. Volt úgy hogy kipróbáltam a McDonalds-ot is egy hónapig ott ebédeltem és vacsoráztam, és egy kilót sem szedtem fel! Egészen addig amíg el nem kezdtem sportolni. Ha sportolsz, és eszel melette rendesen, változatosan, mindenből egy keveset, akkor nem hízni, hanem erősödni fogsz! Izmot kapsz, nem pedig zsírt! És melette az alakodat is formálod, nem beszélve arról hogy a közérzeted és az immunrendszered is javul! Biciklizz vagy fuss, hidd el, segyít! :)
2009. dec. 30. 20:35
 10/10 anonim ***** válasza:

"Lehet hogy hízol tőle, de nem ez az egészséges megoldás."

Szerinted a McDonalds-os kaják, és a Cola egészségesebb?:/

2011. febr. 5. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!