Szerintetek a májas-zsíroskenyér tud valamit? (lent)
Figyelt kérdés
ma reggelire megettem ilyenből 3at,ebédre 4et,vacsorára megint 3at.Elmentem futni,de előtte nem mentem wc-re,mert kevés volt az idő.Amikor visszajöttem úgy fájt a hasam,elmentem sz.rni,de még mindig fájt.Kicsit később kihánytam a maradékot,de még az orromból is folyt rendessen.Szerintetek mi a titka?:D2011. jún. 22. 21:25
1/7 anonim válasza:
Fúj bakker:D:D:D
Amúgy a zsíros/olajos kaja alapból fosat ,hánytathat is ha érzékeny a gyomrod. Ez a kombó meg..:D:D
2/7 Tom Benko válasza:
Engem például jóllakat. Ha nem bírja a gyomrod, ne egyed.
3/7 anonim válasza:
Tud, hánytatni. (ezek szerint) Bár ha belegondolok, a házi májasban is van zsír is és máj is... azt imádom!
De ilyen zsíros májas kenyeret nem ennék az biztos
4/7 tetris válasza:
Ebben a nagy melegben, ami ma is volt, nagyon kell vigyázni, mert a húsáruk, felvágottak, a tejtermékek könnyebben megromlanak. Lehet, hogy a májas már kicsit elő volt emésztve, ezért lettél rosszul. Dobd ki a fenébe.
6/7 A kérdező kommentje:
szerintem sokat ettem túlzásba vittem,de hát ha egyszer olyan finom...:P
2011. jún. 25. 09:38
7/7 Scrappy111 válasza:
azta rohadt ezen milyet röhögtem XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!