Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Tul sok etkezes?

Tul sok etkezes?

Figyelt kérdés

Szerintetek mennyi szamit sok etkezesnek ?

A mai egesz napi etkezesem pl. : reggel egy kis teljes kiorlesu zsemle keves sajtal es szalamival, delutan egy fel sargadinnye, este egy egesz pizza, salata es egy kozepes tiramisu..

Nem eszem minden nap igy, sok zoldseget es gyumolcsot fogyasztok de itt ott besikerul...mert igy visszagondolva soknak tunik...

2014. máj. 12. 02:15
 1/8 A kérdező kommentje:
Meg annyit hozzatennek , hogy a munkahelyem miatt az etkezesem kicsit felborult , viszont rendszeres...tovabb alszom az elso etkezesem neha 2 ora korul van aztan kesobb gyumolcs es mindeg este eszem foetkezest , ez mar tobb mint egy eve, eddig tartom a sulyomat , viszont nemregiben felszedtem 2 kilot, kicsit megszukult a nadragom es nem tudom mitol...
2014. máj. 12. 02:20
 2/8 anonim ***** válasza:
egy kifejlett lónak nem kell ennyi szénhidrát egy napra...
2014. máj. 12. 06:50
 3/8 Szintiszoli123 ***** válasza:
relatív
2014. máj. 12. 08:37
 4/8 anonim ***** válasza:

Sok ch, rossz összetétel, de mennyiségre (és energiatartalomra) nem sok.

Egy ember általában 2000-3000 kcal-t eszik, feltételezzük hogy mindenki rendszeresen edz, tehát aktív életmódból indulunk ki, így kb. ennyit mint neked enni is kell.

Más kérdés, hogy jó esetben ezt a mennyiséget nem pizzával és tiramisuval meg zsömlével visszük be, mert akkor a következő generációk is ugyan úgy fognak sorban állni az orvosnál a betegségeikkel mint ahogyan most teszik sokan.

Ha zöldségekkel és zsírral, hússal tudsz ekkora ételmennyiséget elfogyasztani, az valószínűleg rendben lenne.

Az étkezéseid száma amúgy 3 ha jól számolom, ami nem sok :D

2014. máj. 12. 10:54
 5/8 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat...igen, az a nap nap eleg szenhidratosra sikerult...de mondom nem mindeg van igy, de azert egy finom pizzat neha megengedhet maganak az ember...ma pl. csak joghurtot gyumolcsot zoldseget es halat ettem...
2014. máj. 13. 02:30
 6/8 anonim ***** válasza:
Egy félreevős napról meg nem ír ki kérdést az ember :D
2014. máj. 13. 10:08
 7/8 A kérdező kommentje:
Kb mindeg jol etkezem, vannak kiesesek mint pl ez...de amire kivancsi voltam az, hogy mitol szedtem fel 2 kilot...vannak napok amikor igazan keveset eszem...
2014. máj. 15. 01:54
 8/8 anonim ***** válasza:
Több vizet köt meg a szervezeted vagy egy lassú súlygyarapodós trenden vagy és hosszabb idő alatt ez 2 kilót jelentett eddig.
2014. máj. 15. 06:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!