Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mit tegyek hogy teltebb legyek?

Mit tegyek hogy teltebb legyek?

Figyelt kérdés

15 éves vagyok és eléggé vékony alkatom van. Sokan mondták már, hogy nem kell sokat várni, mire a teljes magasságom elérem elkezdek majd "hízni". Hát bárhogy várakozok ez egyszerűen nem tud eljönni! Mit csináljak? Mit egyek? Mit sportoljak? Már elég sok mindent kipróbáltam kaja téren, de ennek is csak az lett az eredménye, hogy az a kicsi "zsír" ami rajtam van az csak olyan lötyögős cucc, semmi alakot nem adott! Pedig nyárra már én is szeretnek valahogy kinézni, nem úgy mint ey anorexiás...

Jó tudom elég érdekesen hangzik de kérlek segítsetek a hízó diétámon!!

2014. máj. 4. 17:33
 1/2 frodo# válasza:

Szia!

Természetes a vékonyság te korodban, ne aggódj az alakod miatt, biztos vagyok benne, hogy jól nézel ki. Az emberek amúgy is különbözőek, több alaktípus létezik és bárhogy is szeretnénk, nem fogunk másmilyenek lenni, mint amilyennek születtünk. Ha a kelleténél többet eszel és rosszul, akkor meg csak olyan helyekre fog lerakódni a zsír, ami nem fog neked tetszeni és aránytalan leszel. Idővel jobb lesz, meglátod, de még pár évet várnod kell. Akkor viszont a nők is irigyelni fognak a vékony alakodért :) Ha mégis szeretnél kicsit hamarabb elérni valamilyen eredményt, akkor sportolj rendszeresen, akár minden nap, de csak úgy, hogy jól essen. És igyál sok vizet, 2,5L egy nap, egyél minden nap fehérjét és szénhidrátot, gyümölcsöt, zöldséget. Meglátod, elégedettebb leszel magaddal! :)

2014. máj. 18. 05:16
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsot! :)
2014. jún. 1. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!