Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Aki evett sertest de mar nem...

Aki evett sertest de mar nem eszik?!

Figyelt kérdés

Sziasztok.

1 evvel ezelott meg ettem sertes hust,aztan osszejottem a parommal aki muszlim es elmondta hogy milyen is a sertes hus es utanna is neztem.. azota nem eszem es jobban vagyok..

Viszont valamelyik nap veletlenul sertest ettem edesanyam azt mondta hogy marha aztan derult ki persze hogy sertes hus..A lenyeg hogy megettem es ejszaka nem tudtam aludni izzadtam forgolodtam maskor nem szokott ilyen elofordulni..

Kerdesem:

Aki regebben evett sertest es mamar nem, hogy erzi magat? jobban van? mi az oka hogy nem eszel sertest? mennyire hianyzik azaz "iz"?

Tudom fogjatok irni h regen is azt ettuk stb stb stb.. meg nagyanyaink korszakaban orultek ha ez is volt. jo oke de nem volt ennyire "szennyezve"... es nem csak a sertes van mar szennyezve :)

Koszonom a valaszokat :)

2014. máj. 4. 10:44
 1/4 anonim ***** válasza:

Te is tudod, hogy ennek a rosszullétednek csak pszichés oka volt, beparáztál a sertéshús miatt.

Én régen ettem, már nem eszek, mert nem szeretem. Semmi különbséget nem érzek.

2014. máj. 4. 11:01
 2/4 A kérdező kommentje:
nem tudtam h sertest ettem.. masnap tudtam meg tesomtol hogy ez sertesvolt es nem marha..
2014. máj. 4. 13:15
 3/4 anonim ***** válasza:
Hát azért csak meg tudod különböztetni a marha ízét a sertéstől.... :D Még csak nem is hasonlít.
2014. máj. 4. 20:03
 4/4 A kérdező kommentje:
mostmar mind1... :)
2014. máj. 4. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!