Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » A víz után melyik az olyan...

A víz után melyik az olyan legegészségesebb innivaló, ami nem okoz narancsbőr, illetve nincs benne cukor?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 22. 15:58
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Igaz, pár ezer évig minden gond nélkül itták az emberek... utóbbi 50 évben meg mindenre ráfogják, hogy káros, kíváncsi leszek a vízre mikor mondják ki, hogy kiderült, hogy az is egészségtelen... Vajon, hogy lehet, hogy akár 50-100 évvel ezelőtt, az égvilágon senki sem foglalkozott vele, hogy miben mi van, ették a zsírosabbnál zsírosabb ételeket, sok-sok fűszerrel egyetemben és mégis megéltek? Sok ma élő 80-90+ éves emberke is hasonló étrend alapján nőtt fel, mégis megérte ezt a kort... manapság meg mindenkinek minden baja van már relative fiatalon, akkor hol is a hiba a dolgokban?
2014. ápr. 23. 18:37
 12/12 anonim ***** válasza:

Le vagy maradva. A tej nem az utóbbi 50 évben káros, és a hormonokkal, gyógyszermaradványokkal szennyezett víz is mindig is káros volt. A tiszta vízhez képest..

"az égvilágon senki sem foglalkozott vele,"

Te most sem foglalkozol. Én meg veled nem foglalkozom (nem azért mert nem szeretlek, hanem mert nincs egyenlő sok időm mindenkire).

"manapság meg mindenkinek minden baja van már relative fiatalon, akkor hol is a hiba a dolgokban?"

Ott, hogy mindenkinek minden baja van. És eddig is volt, úgy csinálsz mintha régen nem lettek volna cukorbetegek (a tejtől, sok szénhidráttól) csak azért, mert nem ismerték a betegséget. Attól még voltak.. mindig is, nem csak most. Nőj fel, nézz szembe tényekkel.

Velem meg ne veszekedj.. én is utálom hogy ez van, szerinted nekem komolyan jólesik azt látni, hogy az ún. 'alapélelmiszerekkel' direkt mérgezik az embereket? Meg minden mással is azt akarják elérni hogy szenvedj és gyenge, kiszolgáltatott és beteg légy?

Szerinted nekem boldogság, hogy azon kell gondolkodnom hogyan merjek gyermeket nemzeni ebbe a világba? Azt hiszed én vagyok az ellenséged? Akkor nagyot tévedsz.. ugyan úgy áldozat vagyok én is, csak én látom, meg merem látni.

2014. ápr. 23. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!