A hánytatás miért előnyös és mennyire hatásos?
Hát én azért hánytam sokat, mert összeszedtem valami fertőzést. Szó szerint fél évig minden nap hánytam legalább egyszer. Hogy mi lett az eredménye? 168 centimhez képest 49 kilóra lefogytam, villogott minden bordám, hullott a hajam, elvékonyodtak a fogaim, nőgyógyászati gyulladásokat kaptam és rekeszizomsérvet.
Gondold meg, hogy megéri-e. Én utálok hányni, soha nem is akartam hányni vagy hánytatni magam, de ugye a betegség nem válogat. Azóta már visszaszedtem a kilókat, a hajam is újra dús, de a fogaim azóta is képesek egy falat kenyérbe beletörni, a rekeszizomsérvem miatt nem csinálhatok felüléseket, nem emelhetek sokat és nehezet. Az epém is ráment a hányásra. Szóval gondold meg.
Ha fogyni szeretnél, javaslom, hogy szerezz valamilyen tornázós dvd-t, és arra tornázz, engem például a Cindy Crawford féle nagyon szépen lefogyasztott, de a Béres Alexandra is jó.
Egyél minél több zöldet, én például imádom a különböző salátákat, teljesen rákattantam (tudod, ezek a keverékek, valami jó kis öntettel). Nagyon kevés szénhidrátot egyél, a fehér kenyeret és a zsömlét lehetőleg kerüld el. A fogyózás mellett mindig ügyelj a vitaminbevitelre, szedjél multivitamint és C-vitamint! Ja, és jó sok folyadékot igyál!
Ezt a hánytatásos dolgot amúgy én is próbáltam 16 éves korom körül, de ahogy az előttem válaszolók írták, én is csak a hátrányait tapasztaltam.
Minden jót Neked!
Szia!
Ha már gyorsan "küldenéd a cuccost", akkor legalább alul! Vegyél és igyál szűzteát (vagy a kapszuláját). Méregtelenít, fogyaszt, kipucol. Eleinte nagyon mehet a hasad tőle, de később állítólag elmúlik. Én is innám, most otthon is vagyok sokat mert suli végén járok, és szakdolgozatot gépelek, csak nekem nem igazán szabad mennie a hasamnak a fogamzásgátló miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!