Mostanában sok mandarint eszem. Mert jólesik. Van ennek valami káros hatása a szervezetre nézve?
mert nem egy-két szemet eszem..hanem naponta 8-10 darab is elfogy...lehet ennek köze ahhoz,h tele vagyok pattanásokkal?
eddig arra gondoltam,h méregtelenít a szervezetem...de mi van,ha nem??
köszönöm a választ!!
üdv,Timi
8-10 mandarin az még nem sok (szerintem)
nem tudom,én sokkal többet szoktam enni,nekem semmi bajom nincsen tőle
Szerintem semmi bajod nem lesz tőle, nekem is volt ilyen időszakom.
A pattanások nem attól jöttek ki az biztos.
a pattanások valószínűleg a mandarintól jöttek ki, két okból is kikövetkeztetheted ezt. 1. mert eddig nem voltak, és máson nem változtattál. 2. mert a mandarin alapvetően savas (ugye van benne c-vitamin, ami aszkorbinSAV), és a savas dolgoktól vannak akik pattanásosodnak.
amúgy nagyobb bajod nem lesz tőle, ha emellett megfelelő mennyiségű zöldséget is eszel, hogy eléggé lugosítsd magad.
még annyi lenne a kérdésem,h mégis milyen formában fogyasszam a zöldséget? párolva, az a legjobb formája, ugye?
nagyon szépen köszönöm a választ, és megjegyzem,amikor abbahagytam a mandarin evést egy-két napra,akkor nem jöttek újabb pattanások.ezek szerint sok a sav.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!