El lehet ájulni egy kisebb gyomor rontástól?
Figyelt kérdés
Tegnap reggel elájultam. Utána 3szor mentem wc-re de csak éppen hogy lágyabb széklettel. Nem fájt a gyomrom, nem volt hányingerem, és nem is hánytam. Egyszerűen elájultam, utána 3szor mentem wc-re, meg egy kicsit furán éreztem magam, de mára semmi gondom nincs. Hozzá teszem, hogy ez előtt még soha nem ájultam el, még nagyobb gyomor rontástól sem.2014. ápr. 15. 15:28
1/3 anonim válasza:
Hát ha ilyen nyámnyila vagy akkor igen. Egyébként nem.
2/3 anonim válasza:
Én inkább vírusra tippelek, nem kajára.
3/3 A kérdező kommentje:
Hát ezaz, hogy nem vagyok nyámnyila, engem még a láz se dönt le, ráadásul ritkán is vagyok lázas (2 évenként ha egyszer).
Nekem is gyanús, hogy nem kaja, nem is ettem olyat. Még a székletem is épp hogy lágyabb volt, nem folyós, nem kemény, a kettő közötti. Lehet, hogy vírus, de máskor is volt már vírusom, és nem volt ilyen gondom
2014. ápr. 15. 15:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!