Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Fogyókúra/diéta mellett...

Fogyókúra/diéta mellett délelőtt kit egyek?

Figyelt kérdés
Nem táplálékkiegészítőre gondolok. Suliba járok és nem jó ez a napi 2x szendvics a szénhidrát miatt. Mit egyek? Nem tudok csirkét vinni magammal. Hallottam azt is hogy a győri édes zabfalatok jók, van bemne fehérje, szénhidrát is de jóval kevesebb mint a kenyérben. Tipp?
2014. ápr. 8. 19:17
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat mindenkinek.

Ha valakinek úgy jön le nem úgy akarok fogyni hogy sokat eszek és fogyok, heti 6x vagyok konditeremben,4-5x kardiózok, fogyok folyamatosan mert már nem iszok cukros löttyöket, csoki stb az off de a délelőtti szendvicsekkel akarok kezdeni valami majd próbálkozom azzal hogy gyümölcs, magvak, meg rizs csirke és akkor mindig más. Mindenkinek megy a zöld :)

2014. ápr. 9. 19:19
 12/17 A kérdező kommentje:
Na a rizs csirke betárazva
2014. ápr. 9. 20:09
 13/17 A kérdező kommentje:
Maskor zoldsegekkel fogom. Most is nyilvan keves rizzsel
2014. ápr. 9. 20:11
 14/17 A kérdező kommentje:
Köszi mindenki mindent. Van aki szerint normális, van aki szerint lassú, van aki szerint gyorsan na de kb 2-2.5 hónap alatt 13.5kg lement. Másfél hónapig nem mentem azalatt további 2 kiló lement mert azalatt is figyeltem a kajára és mivel szeretek focizni így rengeteget jártam, nyáron szeretném a maradékot leadni. Annyi volt a titka hogy nem ittam cukros löttyöket, chipeseket meg ilyen hülyeségeket nem ettem, már undorodom az édes dolgokról, a sütiktől meg ilyenetől. Mindenből kevesebbet ettem, a zsíros, szénhidrátban gazdag kajákat mellőztem, és este már nem nagyon ettem, és persze a rengetek kardiózás.. 40perc a futógépen sétálva gép dőltre volt állítva aztán 20 perc bringa...
2014. jún. 21. 11:22
 15/17 Szintiszoli123 ***** válasza:

Gratula!

És így tovább!

2014. jún. 21. 16:52
 16/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:)
2014. jún. 21. 16:58
 17/17 A kérdező kommentje:
nyáron nem sok időm volt edzeni, de majdnem 19kg lement. kb 4.5 hónapot voltam összesen a kondiban február óta. azalatt nem rossz
2014. szept. 17. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!