Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Rendben van a székletem?

Rendben van a székletem?

Figyelt kérdés
Elnézést, kicsit morbid a kérdésem.A székletem napi rendszerességgel,amolyan lepény alakú szétfolyós de nem híg, tehát nem f...s.Nagyon ritka az ha szilárd hengeres alakzatú amolyan kolbász formált.Vajon ez rendellenes,?-valamilyen betegségre utal?-gyomor,és bélfájdalmaim nincsnek, az étvágyam jó, akár a vasat is megeszem.Napi rendszerességgel fogyasztok alkoholt,(pálinka,sör)és igazándiból húsevő vagyok, sajnos kevés zöldséget-és gyümölcsöt fogyasztok.

2014. ápr. 2. 21:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Valószínüleg a pia miatt ilyen.
2014. ápr. 2. 21:45
 2/5 anonim ***** válasza:
Már akkor is ilyen volt amikor még nem ittál minden nap alkoholt?
2014. ápr. 2. 22:02
 3/5 anonim ***** válasza:
Én nem iszok alkoholt és mégis ilyen nekem is. Engem is érdekelne a válaszok.
2014. ápr. 2. 22:20
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem egyszer akkor volt ilyen pár napig miután vírusos hasmenésem volt 3 napig.
2014. ápr. 2. 22:22
 5/5 A kérdező kommentje:
Kedves második.Már kb.20-éve rendszeresen piálok nem emlékszem már hogy régebben milyen volt.Amúgy különösebb problémát nem okoz, csak úgy tudom az a rendes állapot, ha szilárd,hengeres forma.Egyébként nem az a bunkó alkesz vagyok, se kutyám se macskám tehát nem a gyerekeim elől iszom el 10-12 órákat dolgozom naponta és csak este megy a szittyó.
2014. ápr. 3. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!