Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hány nap után ájulhat el az...

M.clary kérdése:

Hány nap után ájulhat el az ember ha nem eszik de sokat iszik?

Figyelt kérdés

2014. márc. 27. 20:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
11%

Van, aki fél nap után van, aki kettő. Egy biztos: az éhezés nem fogyaszt normálisan + később úgy szedsz mindent vissza, hogy az csak nézheted++ hazavágod a pajzsmirigyedet, az anyagcserédet így később nehezebb lesz normálisan lefogynod.

De mindenki úgy b*ssza el a testét, ahogy akarja, engem nem érdekel, nyugodtan fogok aludni. :)

2014. márc. 27. 20:41
 2/11 strikeman válasza:
1-2 nap. De ettől fogyni nem lehet, mert a szervezet ilyenkor általában raktározni kezd. Vagy mi vele a cél?
2014. márc. 27. 20:45
 3/11 anonim ***** válasza:
Nem is volt szo fogyasrol.. Ha nem mozogsz, fekszel, es eleg vizet iszol, akkor akar tovabb is kibirhatod ajulas nelkul. De a ketto nap realisnak tunik.
2014. márc. 28. 00:43
 4/11 Szeressük egymást ***** válasza:

Ez teljesen egyénfüggő.

Ha vészesen leesik a vércukorszint akkor már felléphet szédülés, és ha mellé még kell valamilyen megerőltető fizikai aktivitást is csinálni, pl. munkahelyen, akkor megtörténhet az ájulás is. Ismerek olyat akinél ez 24 órán belül megeshet.

2014. márc. 28. 07:11
 5/11 anonim ***** válasza:
Fizikai aktivitástól és egyéni felépítéstől függ. Kísérletezni nem érdemes ezzel.
2014. márc. 28. 09:03
 6/11 Vookie válasza:
Ha egészséges és normálsúlyú vagy, akkor kibírhatsz egy hoszabb böjti kúrát is evés nélkül. De csak akkor! És nem fogyásról, hanem inkább spirituális önmegfigyelésről, rossz szokások észrevételéről és kijavításáról van szó. Ha tényleg ilyen szempontból csinálod, akkor gyógyteával, zöldségből főtt leves levével, zöldséglevekkel kibírhatod akár 2-3 hétig is. De nagyon kérlek, előbb olvass utána, vagy kérdezz meg valakit, aki kiismeri magát, mert ha nem helyesen csinálod, tényleg csúnya következményei lehetnek.
2014. márc. 29. 13:54
 7/11 anonim ***** válasza:
64%
Kis falánkok. Evés nélkül több hetet is kibír az ember.
2014. márc. 30. 09:38
 8/11 anonim ***** válasza:
Etel nelkul akar 30 napig is eletben maradhat. A kerdes nem ez volt, hanem h mikor ajul el.. Az ajulas egybol bekovetkezhet ha valakinek leesik a vercukra es meg esetleg nehez fizikai munkat vegez. Egy kis tini kislany az elso ropi oran ki fog dolni!
2014. márc. 30. 11:06
 9/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :) jahhh és ezzel nem akartam fogyni és nem is csináltam csak kíváncsi voltam :)
2014. márc. 31. 17:50
 10/11 anonim ***** válasza:
Tavaly nyáron valami hülye életmód tanácsadó hatására egyhetes tisztítókúrát tartottam, és csak vizet ittam, nem ettem semmit. Nem, hogy nem ájultam el, de egyre jobban éreztem magam.
2014. ápr. 3. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!