Nincs éhség érzetem. Miért?
Figyelt kérdés
19-én meghalt a hörcsögöm,akit nagyon szerettem.Nagyon sokat sírtam utána.Tegnap előtt nem volt kedvem enni, de nem is éreztem, hogy éhes vagyok.Ma reggel megettem egy hamburgert.Aztán úszni tanultam az uszodában kb fél vagy egy órát (kötelező).Mikor visszaértünk a suliba ettem egy fél felvágottas zsemlét.Utána tesin futottunk, aztán 2-4 ig Basketball-oztunk.Ebédre ettem 2 szelet vajaskenyeret metélőhagymával és egy kis csokit.Azóta semmit.Nem vagyok éhes, és amiket ettem, azokat sem azért ettem meg mert éhes voltam, csak azért mert féltem hogy elájulok vagy valami.Ez nem jellemző rám.Mindig éhségérzet gyötört ha nem ettem, de most nem.Régen 2 tányér kaját is megettem ebédre.2014. márc. 21. 20:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!