Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Milyen vizet kell inni?...

Milyen vizet kell inni? Valamint fürdeni?

Figyelt kérdés

tehát=

valaki aki tudja légyszives ossza meg velem a tudást.

milyen az egészséges ivóvíz?

van nekem egy ilyen víz szűrõm vékonycsövű ami elvileg kiszűri a rosz dolgokat, ez jó vizet csinál? mi van ha ebbe is benne van a nõi hormon?

az ásványvízrõl is csak a rosszat hallom , hogy nem szabad inni.

akkor milyen vizet igyak ami 100% ig egészséges?

De már elõre látom, hogy amilyen szr a világ , nincs ilyen víz!

a másik dolog=

létezik olyan fűrdõvíz szűrõ készülék ami kiszűri a káros anyagokat a vízbõl?

a kdf zuhanyszűrõn kívül?

ekcémás vagyok száraz bõrrel, nagyon király érzés a nyilt sebes testemmel lefűrdeni a királyi szabolcsi vízben, mondanom se kell h mennyire jót tesz a bõrömnek!

a tenger vize meg gyógyitaná, de ilyen vizet ugyse lehet varázsolni, otthonra.

pénzem meg nincs hogy kimennyek oda hónapokig!

HELP!

2014. márc. 10. 22:40
 1/6 anonim válasza:

Ááá ki nem szarja le milyen vizet iszunk? :D Már meg is válaszoltad saját magad a kérdésed. Amilyen sz.r a világ tök mindegy, hogy szűröd e vagy a boltban veszed vagy csak úgy a csapból iszod ígyis úgyis rossz, MÉRGEZETT! Egyszer úgy is meghalunk hát, hogy most a coca-cola-tól vagy a víztől nem teljesen mindegy? :D na látod.

A bőrödre pedig... azt úgy esetleg kipróbálhatnád, hogy felforralod a vizet s veszel ilyen himalájai sót azt belerakod és ebben fürdesz. Nem tudom, hogy segítene e, de végülis egy próbát megérhet. Mellesleg sima konyhaisóval is kipróbálhatod.

2014. márc. 15. 19:58
 2/6 A kérdező kommentje:

de én tiszta vizet akarok !

:D

2014. márc. 16. 18:43
 3/6 A kérdező kommentje:
nyíregyházán a csapból sz4r folyik
2014. márc. 16. 18:44
 4/6 anonim válasza:
esetleg felforralhatod az inni kívánt vizet is. csak lehet szomjan halsz mire kihűl...
2014. márc. 16. 20:24
 5/6 anonim ***** válasza:
Szia! Nem mindegy, mit iszol. Ha nincs zsetonod, egy Brita vizszuros kancsot akkor is meg tudsz vasarolni, ha mashogy nem, hasznaltan. :) Csak a beteteket kell benne cserelgetned. Ezekbol egy hatos pakkot lehet mar szerezni 5000 Ft-ert is, es sokaig eleg (hogy meddig, azt meg nem probaltam, de most fogok en is venni. Ekcemara tengeri sos furdot vegyel, ha mar ugy gondolod, hogy az segit :)Amugy a tenger is szennyezett, szoval legjobb a furdo :)
2014. márc. 17. 16:21
 6/6 anonim ***** válasza:

a hormonokat persze nem szuri ki a Brita szuroje sem szerintem, mert a sima szenszurok ilyet nem tudnak.

Mindenesere azert nem fogsz nove valni! :)

2014. márc. 17. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!