Miért ég sokat a gyomrom?
Figyelt kérdés
Mit lehetne ellene tenni? Baja lehet a gyomromnak? Orvosnak megkellene "mutatni"?2009. dec. 14. 09:10
1/4 anonim válasza:
Több oka lehet: fűszeres ételek, idegesség, ... vagy csak savtúltengés. A Salvus víz nagyon jó volt nekem is, próbáld ki. Gyógyszertárban is lehet kapni, rajta van az alkalmazás is. De ajánlom hogy hűtsd be, hidegen ihatóbb, mert fura sós íze van, de tényleg hat.
2/4 anonim válasza:
Nekem is sokat ég, valószínűleg a sok stressztől, meg az egészségtelen táplálkozástól (keveset tudok aludni, és nincs időm rendesen főzni, általában zacskós poros kaját eszem). Megmutathatod orvosnak, de nem sokat tud tenni azon kívül, hogy felír rá valami méregdrága bogyót, ami vagy hat, vagy nem.
3/4 anonim válasza:
Nekem a Salvus víz a tályogomra is jó volt! :)
4/4 anonim válasza:
Szia!
Nekem kiskorom ota volt refluxos betegségem, de a gyógyszerektől mát csömöröm volt ezért kerestem olyan készítményt, ami természetes.
Találtam egy rost tablettát. Most étkezések után bekapok 1-2-t és tök jó. Már bármit ehetek paradicsomot és savas gyümit is.
Ha gondolod megadom a nevét, ha érdekel.
Szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!