Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » 30órája nem ettem semmit, és...

30órája nem ettem semmit, és nagyon sokáig nem is kívűnom az ennivalót. Mi lehet a bajom?

Figyelt kérdés
mostanába hányingerem van, szédülök, fáj a fejem, és kb egy napig nem éhezem meg... ez megy úgy 4napja... lehet lelki okok miatt?
2009. dec. 13. 15:15
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
mielöbb fordulj a háziorvosodhoz!!ez nem normális dolog,teljesen kikészited a szervezetedet!Tessék holnap horvoshoz menni!!
2009. dec. 13. 15:27
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
lehet lelki okok miatt. amikor depressziós voltam, kb két hétig szinte semmit nem ettem csak pár falatot naponta, és nem is kívántam az ételt.
2009. dec. 13. 15:27
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
lehet lelki okok miatt. én volt , hogy 1 hónapig alig tudtam enni (lelki okok miatt). mindenképp egyél valamit még akkor is ha nem vagy éhes, mert nagyon legyengülsz.
2009. dec. 13. 15:29
 4/6 A kérdező kommentje:

köszönöm, de nemszivesen fordulok orvoshoz, mert nem akarok kimaradni az iskolából, mert jövőhéten vizsgázom...

mit tudnátok javasolni, hogy minnél előbb rendbejöjjek?

lehet ez az én esetemben is depresszió, de azzal már orvoshoz kell fordulnom ugye?...

2009. dec. 13. 15:29
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

ha nem estzel jövő7en bizony nemfogsz vizsgázni:D

a vizsgastressz leterheli a szervezeted amúgyis, és erre rájön az h nincs benne táplálék, és összefogsz esni vagy sulibamenet, vagy vizsga közben .

2009. dec. 13. 16:08
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Mielőbb menj orvoshoz, mielőtt még a vizsga előtt, vagy a vizsgán lenne valami bajod!

Akkor is egyél, ha nem érzed magad éhesnek. A szünetekben mindig egyél egy keveset. Otthon készíts ki magadnak kekszet, banánt, almát; időnként kapj be egy falatot!

2009. dec. 13. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!