Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mi a "normális étkezés"? 14/L

Mi a "normális étkezés"? 14/L

Figyelt kérdés
A problémám, hogy nálam nincs normális adag, normális étkezés, de még csak nem is tudom, mi az.. Hazajövök az iskolából, megeszem a normál ebédemet, de aztán előveszek egy csokit, egy kekszet, még ezt meg azt és többszáz kalóriát képes vagyok benasizni. Ez minden egyes nap előfordult ezen a héten. Félek magamtól, de képtelen vagyok kontrollálni magam, teljesen eluralkodott rajtam. Mikor végül leállok úgy este 5-kor, teljesen kétségbeesek és elhatározom hogy holnap akkor is leállok mert ez iszonyat szánalmas és nevetséges, és akkor kezdődik megint..

2014. márc. 1. 12:01
 1/4 anonim ***** válasza:

Reggeli, ha van rámódod akkor tízórai, ebéd, vacsora. Átlag embernek 3 étkezésre szüksége van, azért elhanyagolható a tízórai hogy ha kiadós volt a reggeli.

A helyes táplálkozás mellett zöldség és gyümölcsnek kell szerepelnie, azt hogy fehér kenyeret eszel vajjal sonkával az nem számít, ha egyébként nem diétázol. csak legyen meg a napi 3 evés.

Amit most folytatsz hosszú távon káros és a fejlődésed sem segíti elő, tehát még idejében változtass.

21F

2014. márc. 1. 12:11
 2/4 anonim ***** válasza:

Napi 3-4 étkezés,megfelelò vízbevitel,sovány húsok,rizs,zöldség stb.

Lehrlet enni csokiit és hasonlókat de mértékkek.

Így szépen el fogsz hízni.

2014. márc. 1. 13:56
 3/4 anonim ***** válasza:

"normális étkezés"

Normális élelmiszerek fogyasztása, napi 1-4-5 alkalommal (5 étkezés azért már fölöslegesen sok, de nem feltétlen baj).

Normális, tiszta ételek: zöldségek, gyümölcsök, halak, húsok, tojás, olajos magvak, gombák.

Nem bonyolult, ugye? :)

Ha te kekszet meg csokit veszel elő, akkor lemondtál a normális étkezésről.

De például kókuszzsírban elkeverhetsz kakaóport, és máris nem ettél semmi 'normáltalant'. Édesítheted édes levéllel (stevia) vagy végülis xilitollal. És még mindig teljesen rendben van.

2014. márc. 1. 15:39
 4/4 Sowilo ***** válasza:

Az előző jól leírta.

Ha nem eszel cukrot, gabonákat, tejet, és feldogozott élelmiszereket, akkor tulajdonképpen egészségesen kajálsz. Ilyen tök egyszerű. Tehát a kenyér meg a parizer meg a virsli nem jó kaják.

Az étkezéseket felesleges számolni, nem föltétlen aranyszabály a napi 3. Akkor egyél amikor éhes vagy.

Nassolásra meg ezerféle mód van, csak normális összetevőkből készítsd el a dolgokat, és ne legyen otthon csoki meg keksz meg elefántfasz.

2014. márc. 2. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!