Ha a tésztán nem érezni hogy romlott attól még lehet az? Az ok amiért kérdezem, hogy kint állt éjszaka főzés után másnap délig.
Figyelt kérdés
2014. febr. 28. 11:57
1/6 anonim válasza:
Ha tojásos tészta, akkor könnyen lehet romlott.
Ha tojás nélküli, akkor max. nagyon száraz lehet.
4/6 anonim válasza:
Mi van rajta? Miből van a tészta?
Én dobnám a kukába :)
5/6 anonim válasza:
a tészta nem romlik valami könnyen...
6/6 anonim válasza:
De ha valami tejszínes, húsos tészta, akkor azért elég necces :)
Vagy üres, kopasz tésztáról van szó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!