Szárnyas szív/zúza miért nem kelendő?
Henteseknél, piacokon is egyre ritkábban látok szárnyas belsőségeket, jellemzően a szív az ami nincs. Eladók azt mondják nincs is rá kereslet, lehet nem csak ürügyként terjesztik. Én sem ismerek sok embert aki enne ilyeneket, de általában az a kifogás: nem csinál ilyet neki párja, magának meg egyszerűbb az elterjedtebb húsok.
Gusztustalannak/egészségtelennek/macerásnak tartják/tartjátok vagy bármi egyéb?
Ezeket az emberek főleg az olcsóságuk miatt vették.
Most már kicsit többet engedhetnek meg maguknak az emberek a kormány intézkedéseinek köszönhetően, így kezd megszűnni a belsőségek piaca, ilyen egyszerű.
Májat mindig kapni,fagyasztva veszem.
Zúzát is kapni legtöbbször,én nem mondanám,hogy olcsó, majdnem ezres kilója.De csak ritkán veszek,csak én eszem meg,megveszek egy kilót,elkészitem,és kis adagokban fagyasztom,nekem sokáig elég.
Szivet még nem is láttam külön,pedig én szeretem,de ugyanaz a helyzet mint a zúzával,csak én eszem meg.
Párom fujjog rá,májat megeszi néha,de a többi esélytelen.
Pedig én a farhát belső végében levő belsőségeket is megeszem (ezért veszem direktbe az olyan combot,aminek a farhátból is van kis része,így az egész az enyém,mert a család otthagyná)
Ment mindenkinek a zöld kéz,
egyébként szív van külön, csak eléggé ritka (400HUF/kg)
zúza tényleg gyakrabban van, de kevesen viszik (800HUF/kg).
Akkor nem vagyok az egyedüli, aki szereti. :)
Nagyon egyszerű. Kevés dologra lehet őket használni. Belefőzöd húslevesbe, vagy csinálsz belőle pörköltet, de ennyi.
A többi hús sokkal univerzálisabban felhasználható.
Méghogy a kormány intézkedései miatt... Bocs, de röhögnöm kell :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!