Miért van az hogy levertnek érzem magam, amióta egészséges életmódot élet?
Felmerül bennem, vajon mit eszel, milyen makrotápanyag aránnyal? Ha az nagyon más, mint amit megszoktál, akkor lehetnek ilyen problémáid. Én túl alacsony szénhidrátszinttől rövid úton kikészülök (más is, de nagyon emberfüggő, hogy mi a túl alacsony), a túl magastól csak enervált leszek kissé... Ha a kettő között vagyok és megfelelően magas a zsírbevitelem s bizonyára teljesül még egy csomó feltétel, akkor jól vagyok.
Lehet, hogy túl drasztikus a változtatás s nem tudja kezelni a tested.
Akkor írok egy példát az étkezésemre.
Egészséges táplálkozásom előtt: Reggeli: Teljes kiőrlésű pirítós mézzel; délelőtt esetleg egy kis csoki, mondjuk egy túró rudi; ebéd: borsó leves, tört krumpli csirkemell, délután szokott rám jönni a farkaséhség: csoki, süti, pizza, palacsinta vagy bármi ami az utamba került.
Egészséges táplálkozásom: Reggel: teljes kiőrlésű pirítós nagyon minimális mézzel, ha csak egy felet eszek a kifliből akkor utána gyümi pl egy alma, banán, délelőtt egy gyümölcs vagy egy joghurt. Ebédre: vmilyen leves, majd másodikként általában csirkemell mondjuk kuszkusszal, délután: kb 3kor szoktam enni gyümit: alma, narancs stb... majd 5kor eszek egy fél tonhal konzervet citrommal vagy párol esetleg nyers zöldséget csirkemellel.
Ez csak egy példa volt mindkét esetre. Köszönöm az eddigi válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!