Melyik a jobb a beba tejital vagy a milumil tejital,12 hós?
Egyik sem jó.
Nestlé abszolút a betegségipar - élelmiszeripari kiszolgálója, a nestlé termék biztos, hogy kiesik.
A milumil termékek összetételét megnéztem, felejetős. Csak mérgezik a gyerekeket.
Jó lenne tudni, hogy miért lenne szükség tápszerre.
Gondolom már nincs teje az anyukának, és ezért. Felejtsük már el ezt a betegségiparos maszlagot. Nyilván ha nem muszáj, akkor nem eteti mesterséges tápszerrel a gyereket, de ha szükséges...?
12 hónaposan viszont már biztosan ehet mást is, nem csak anyatejet. Ha eszik répafőzeléket, spenótot stb., akkor talán nincs is szüksége tejpótlóra (de én ezt nem tudom; kérdezd meg az orvost, a védőnőt és/vagy más anyukákat, hogy nekik mi vált be).
Szívesen elfelejteném a betegségipart, de ők nem fogják elfelejteni az embereket. Kullancsok nem mondanak le csak úgy a vérszívásról.
Olyan nincs, hogy ócska tápszert kell adni egy csecsemőnek. Csak persze ezt a lehetőséget rágják bele a szülők szájába.. Jó okuk van rá, többek között forintosítható okuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!